Sebastien Buemi tar en plats i Toro Rosso. Går den andra går till Bourdais eller Sato?

Sebastien Buemi från Schweiz tar inte oväntat (helt utan överraskning egentligen) en plats i Toro Rosso till säsongen 2009. Det har varit på gång länge, inte minst efter att han sopat rent på banan under testerna. Mer spännande är väl egentligen vem han får köra tillsammans med. På Toro Rossos hemsida har de uppdaterat så teamet består av Buemi och Bourdais (SB och SB för att följa upp får tidigare diskussion om att alla i Toro Rosso heter Sebastia/en). Jag har länge trott att de skulle ha kvar Bourdais, men jag är osäker nu. Mycket tyder på att de behöver få in någon som tar med sig sponsorpengar, och då är nog Sato rätt person.. Men än så länge tror jag att det blir Bourdais och Buemi som kör (kom dock ihåg att jag spådde att Alonso skulle stanna i McLaren, och så blev han klar för Renault dagen efter..).

Hemsidan har jag lyft fram tidigare.. inte i särskilt positivt ljus.. och där har ännu inget hänt ser jag..

Takuma Sato har jag ju skrivit en del om tidigare så klart. En av de sevärda posterna är ju när han visar hur man kör en Lambo,  en mer intressant var den interna statistiken där han inte var särskilt bättre internt än Davidson (som verkar helt ute), men den absolut bästa är väl bilden på hur han använder klossar för att sträcka ut mot Jenson Button (som jag inte tror är särskilt lång heller..).

3 comments

Leave Comment
  1. Lisa

    Fattar inte vad Toro Rosso väntar på. Vem som kan lägga högst bud, Sato eller Bourdais? All utvärdering av förarkandidaterna borde väl i jösse namn vara klar nu. Absurt att det bara är nån vecka kvar till nästa test och de har ännu inte full föraruppsättning. :-/

Leave a Reply