Senaste Alonso-rykte: Går till Honda

Så här dagen efter då man sitter och smälter ett Grand Prix är det inte fel med lite saftiga rykten till. Senaste i raden av rykten om Fernando Alonso är att han går till Honda. Brittiska The Guardian skriver att det i stort sett är klart och att det är ett steg mot Ferrari. Nu har det snackats om Ferrari så länge så man börjar väl tro att det ligger något i det.. Oavsett, Honda vore inte fel. Inte Renault heller. Eller BMW hade kanske varit häftigast nu när de ändå har fått upp lite fart. 6 tiondelar per varv till så är de med helt uppe i toppen.

6 comments

Leave Comment
 1. ja honda får nog vara på lång sikt i så fall.. även om tidningen tar upp det som mellanstation bara på väg till ferrari. stannar han i renault bör han nog få in någon annan som stallkamrat, även om den unge nelson börjat plocka lite poäng på sistone så känns han väl inte som någon som utvecklar bilen något vidare..

 2. Olag

  Han kan ju inte sänka det stallet då det redan är i botten 🙂
  Jag är säker på att det blir bråk i nästa stall han väljer.

 3. Lisa

  Tror jag inte, då Honda i den spanska originalartikeln lovar honom 100% backning, till skillnad från det sorgliga team han hade oturen att köra för 2007. 😉

  Hursomhelst är dethär ytterligare bara en engelsk höna av en spansk fjäder. Originalartikeln finns i El País och är en intervju med Brawn & Fry. Den innehåller inga som helst indikationer att nåt kontrakt skulle vara klart eller så, inga summor nämns. Fry & Brawn talar bara om att de gärna skulle ha Alonso i Honda. Och det kan man ju förstå. 🙂

 4. phixx

  Håller med Lisa, tror inte heller att han kommer ställa till problem för något team där han blir behandlad rättvist till skillnad från förra säsongen då han kom in som världsmästare i McLaren och blev behandlad som nummer två.

Leave a Reply