Senaste rykte om Alonso: Har skrivit under för BMW och Ferrari..

Det surras visst en del där nere i Monaco. Senaste ryktena på förarbörsen är dels att Fernando Alonso som f1technical rapporterar är klar för att ta över efter Nick Heidfeld i BMW. Å andra sidan snackas det om att Alonso skulle vara klar för Ferrari från 2010 enligt grandprix.

Alonso till Ferrari? Har något svårt att föreställa mig det. Till BMW? Det vore en kanondeal det. Fast får man önska så skulle han stanna i Renault och hjälpa dem upp till att också bli ett stall som utmanar om titeln. Eller gå till Toyota eller nån sån och göra det samma.

5 comments

Leave Comment
 1. Lisa

  Jaha, det betyder alltså att Alonso kör för BMW 2009 och för Ferrari 2010.

  Kanske man kan skräddarsy nån sorts ett-års-leasingskontrakt så fler team kan få ta del av den åtråvärda godbiten innan han blir pensionär…;-)

 2. Tror inte han kommer till Ferrari men däremot så ser ju inte Heidfeldts form så bra ut så han skulle ju kunna få byta ut honom.

 3. Stefan Alsenmyr

  Kommer Kubica acceptera diktatorn Alonso? Vågar BMW riskera att bli av med Kubica för Alonso? Om nu Alonso går till BMW tror jag att Kubica går. Till Ferrari kanske?

  Men framför allt tror jag inte på att Alonso går till BMW. Då tror jag mer på att han går till Ferrari när Kimi packar ihop och börjar tävla MotoGP.

  Helst ser jag dock att Alonso stannar och bygger upp Renault så vi får 3-4 vassa team.

 4. Olag

  Alonso kommer aldrig att kunna köra med en förare som kan vinna över han. Han kan bara köra ihopa med förare som är sämre som inte kan hota han . Hans diva fasoner är tyvärr så stora att det lär inte att ändra sig. Hade jag varit stallägare hade man tänkt till 2-10 ggr innan man anställt han. För ett bråk liknande McLaren vill man inte ha.

 5. Lisa

  Nå, men nu är du inte stallägare, Olag. Jag tror vi tryggt kan lämna besluten om Alonsos framtid till dem som är det. 😉

Leave a Reply