Silverstone i regn?

Dags att ladda och spetsa försnacket inför Silverstone med en titt på vädret! Det är ju nästan något märkligt med hur mycket mer spännande ett Formel 1-lopp blir om det hänger några tunga droppar i luften.. Den här bilden har jag ifrån norska vädertjänsten yr.no.

Heavy rain förutspås både lördag och söndag. Jojo, det låter det..

6 comments

Leave Comment
 1. REP

  Inte roligt om tävlingen på söndag regnar bort.
  Men okey om regn sker kort, då blir loppet mer spännande med många däckbyte i depåerna.

 2. håller helt med. för mycket regn blir bara dumt, som i tysklands gp förra året, eller var det nu var. det ultimata är väl en kort men kraftig regnskur, så där 10-15 varv in i tävlingen. så en bana som långsamt torkar upp i 20 rundor efter det..

 3. kom på en sak till, det optimala är väl riktigt kraftigt regn under kvalificeringen. det tror jag aldrig jag sett. puh.. vattnas i munnen bara jag tänker på det..

 4. De sista 5 minuterna så ingen hinner in och byta och alla kraschar… eller? 🙂

  Nä regn har jag fått nog av så vi får hoppas att det är torrt och fint. Ferrain var ju grön jävligt bra förra året så vi får väl se hur det slutar i år.

 5. MR.Brownstone

  Tycker att det har varnats om regn inför nästan varje lopp den här säsongen och det är sällan som förhoppningarna infriats, förutom i Monaco, där det kom regn, dock inte så mycket som förväntat kanske.

  Vi ska komma ihåg att skyfallslopp är icke att förkasta. Det kan bli spännande lopp om bara SC håller sig borta från banan. Vi har inte fått se bilarna och förarna utan TC på riktigt blöt bana i år, jag hoppas vi får göra det i helgen.

 6. kommer aldrig att glömma Kimis jakt på Kovalainen på en blöt Fuji bana föraa säsongen. Helt otroligt skön jakt i regnet!

Leave a Reply