Skapa ditt F1-stall och anslut till F1bloggen Racing League

F1 ManagerEfter tips och önskemål i kommentarer tidigare är nu F1bloggen Racing League ett faktum borta på f1manager. Jag sitter själv och kommer in i systemet, det hela är dock enkelt och smidigt (att hålla budget är däremot en helt annan utmaning..). Registrera, skapa ett stall som består av två förare, ett chassi och en motor, så är du igång! Se sen till att direkt ansluta till vår liga så är du med på lite extra krydda till säsongen. Tar sikte på att ha lite uppdatering här på bloggen allt eftersom!

31 comments

Leave Comment
 1. så måste vi ju krydda till det hela lite till, ett pris till det stall som vinner f1bloggen racing league utlovas! jag har ju fram till säsongsavslutningen på mig att tänka ut något.. men något bör det ju bli tycker jag. allt för lite extra spänning i vardagen. alltså, regga stall och anslut!

 2. Rotiz

  Tokbra! Jag tror jag var först att gå med i ligan, bortsett från ägaren då, vad nu det har för betydelse. 🙂

  Det här kommer bli riktigt roligt, fast jag är lite busig och gömmer min uppställning. Jag vill ju inte dela med mig av den vinnande kombinationen.

 3. men inte så väldigt mycket mer inställningar att göra.. en egen bild hade ju varit kul att kunna ladda upp kanske.. och tänker att många nog kommer ha samma uppsättning förare och motorer kanske. jag var helt inne på button, men fick plocka in glock i stället för att ha råd med motor.. men budgeten är lite väl stram, det där force india-chassit jag var tvungen att ta kommer inte ge många poäng i det långa loppet.

  till de som anmäler sig nu var uppmärksamma på att det tydligen kostar 10% att byta uppställning. så var noga från starten och testa olika uppsättningar med förare..

  men, för enkelt eller inte, det här kommer ju bli grymt kul att hålla ett öga på!

  magenus; ordnade det sig att gå med? testade att söka nu, men den funktionen verkade inte helt 100. hittade faktiskt inte ligan eller mig själv där. ni som gått med, hur gjorde ni? kollar lite på andra ligor, men hittar inte heller en “join”-knapp..

 4. hmm.. det där är lite skumt. jag kan ju hitta andra ligor när jag söker, f1technical till exempel. men i den listan ligger inte f1rl med. men kanske uppdateras manuellt och kommer in senare? någon här med erfarenhet tidigare?

 5. skumt, det funkar inte heller för mig.. kanske eftersom jag är inloggad på något sätt.. hojta här om ni får problem. annars ordnar det sig väl med tiden..

  edit: var tvungen att testa, så reggade ett teststall som jag raderar. då kunde jag klicka på “join a league” eller vad det står på knappen till höger. så söka på “f1bloggen”, då kom rätt liga upp. där finns en knapp med nån grön pil på eller så. bara att klicka. men klickar man på själva ligan för att se mer så får man bara upp listan över vilka som är med och inte den där “join”-knappen.

 6. Jag valde TBA (To Be Announced?) som min ena förare, gissar att det är Bourdais eftersom han saknas, annars lär jag få en överraskning när säsongen drar igång. 😀

 7. Pingback: F1Nyheter.se » Bloggens Arkiv » F1 Bloggens liga på F1 Manager

 8. Sebastian

  Joinat. Håller korten dolda tills det rasslar till.

  Men just nu är du precis som med FIA. Man signar upp utan att veta vad som ligger i potten… vad kan man vinna?!? 😀

 9. Lisa

  @ Sebastian (fegis ;-)) – man vinner en fiiin guldmedalj förstås, vad annars?

  Har joinat. Tycker det var snålt med pengar, hade inte råd med den förare jag ville ha. 🙁

 10. Sebastian

  @ Lisa. coward today, hero tomorrow… :p nu vet man iaf hur Teamet som ett tag hette USF1 känner sig. Man har inte råd att köpa rätt förare, rätt chassi eller rätt motor… Det enda som saknades är Danica Patrick… eller är det hon som är TBA 😀

 11. Lisa

  lol, man skulle kanske välja TBA, det kan ju vara vadsomhelst, Danica Patrick eller pappa Hamilton, vem vet? 😀

 12. Sebastian

  Glöm inte Bernie och nyttjande av (det generiska och därmed oskyddbara) varumärket “F1” i stallnamn… ni kommer inte få goodiebags eller julkort om ni inte rättar er i ledet… no names… :p

 13. Hårdrockare

  Det här blir kul! Heavy Metal Racing har just avslutat de sista testerna, och det ser bra ut.
  Button toppar resultatlistan i sitt ForceIndia chassi med Toyota motor. 🙂
  Race on!

 14. ja ser för övrigt att det blir lite mongo med bilderna. de är satta som högerställda just nu, men det påverkar visst smileys också, som 🙂 det är bara för en kort tid medans vi pillar lite back end här i tema och wordpress och annat.

 15. Affe

  Ja, nu drar vi iväg till Australien och kämpar, skall bli skoj på flera sätt nu att följa denna säsong. Dock tror jag inte att Hamilton vinner i år igen =P

 16. Simon

  Det här blir perfekt istället för att kunna se loppen på TV, nu kommer man ändå vilja hålla kontakten med F1 🙂 Det kändes jobbigt att välja stall, men nu tror jag stenhårt på min uppställning, ser fram emot säsongen ännu mer nu 😉

 17. FINNPWRUSA

  Alright, I’m in….

  Budgeten var väl lite väl snål…?? SUCK! Man kunde ju inte ens välja EN top-of-the-line del… Lämnade bloggen här med Kimi, Heikki, BGP chassis, och Ferraris motor i sinnet… besparingen skulle ha varit Heikki och BGP… suck, har ingendera… LOL

  Hittatde inga regler? Vinner man stålars och kan upgradera under säsongen?

  Brake Late,
  KJ

 18. håller med dig helt KJ, den budgeten var alltför snål.
  och har också letat efter regler, eller i alla fall instruktioner. men det är något de missat tror jag.
  men som jag förstår det så får man poäng, vilket bör ge pengar i kassan. och så kan man byta. men så tar de typ 10 % av budgeten om man byter, så man ska byta smart.. får hålla ett öga på det efter helgen och se om det trillat in något.
  jag har i alla fall ett force india-chassi som behöver bytas ut..

 19. FINNPWRUSA

  Yup, vi får se… jag tövlade till det också men som du säger att fixa det kostar… Hoppas TR går bra… LOL, menade inte att ha 50% av mitt team med dem… suck igen…

Leave a Reply