Spa-Francorchamps! Racehelgen är igång, så här följer du träning 1 och 2!

Bara en vecka sedan sist, men det känns som evigheter! Nu är racehelgen i alla fall igång. Sitter man på jobbet som jag för tillfället är smidigaste sättet att följa träning 1 och 2 via f1.coms live timing. Ett enkelt hangrepp med alt och tab tar dig tillbaka till Excel när chefen går förbi.

Annars är det ju streaming som gäller. Ser att det finns några ute, som http://www.justin.tv/bambamboy men har inte kollat upp så många fler. Skicka in tips i kommentarer!

Alla länkar som vanligt på formel-1-live-streaming-over-internet som jag dock inte uppdaterar idag.

7 comments

Leave Comment
 1. Anonymous

  satt och kollade runt på justintv men streamarna tas bort kontinuerligt så det blir lite jobbigt 😛

  det började iaf regna nyss så de får då lite regntest. Vilken kanal kör bbc sina sändningar på träningen? kanske går att kolla på tvcatchup eller filmon.

  • cia

   Jag lyckades få in bbc sändning på Justintv men efter 20-30 min försvann den och jag hittade ingen annan förrän jag upptäckte att man kunde välja språk, så under spanska hittade jag en katalansk kanal som inte hade några avbrott. Bild + live timing så hänger man ju med något så där.
   Ibland har jag fått in den polska sändningen och den brukar funka bra utan avbrott. Den kan ju duga i nödfall även om jag bara kan två polska ord: Robert och Kubica.

 2. Erik R

  Appropå live-timing, är det nån som vet om man kan ändra sitt lösenord? Då och då vill F1.com att man ska ange ett lösenord och då blir det till att köra “forgot password” (vilket alltid tar evigheter just när racet/kvalet ska börja). Så får man ett nytt slumpat lösenord, omöjligt att komma ihåg, och omöjligt (?) att ändra…

  Eller går det att sätta ett vettigt lösenord?

  • Lisa

   Tror inte man kan ändra lösenord, men hur vore det att kopiera/skriva av det du får och spara det nånstans? 😉

   Mig har Bernie f.ö bara frågat när jag bytt dator, annars har inloggningen funkat automatiskt…

 3. cia

  Alonsos sita varv på Spa förra året. Han började varvet med att byta däck och tog sedan 4 placeringar i de sista kurvorna.

Leave a Reply