Tester fortsätter

[Uppdaterad] Är lite på resande fot, det är ju trots allt Sveriges 17 mai i morgon, men har inte undgått att det sker en del spännande borta på Silverstone och i Jerez i Spanien. På Silverstone, där de flesta teamen genomför de mest omfattande testerna under säsongen, fortsätter Toyota att visa god form. Ralf startade med att vara snabbast på tisdagen, och Trulli följde upp dagen efter med en tid nummer uno han också [under torsdagens förmiddagstester].

Nu på torsdagens tester har Renault och Ferrari lyckats klämma till med ännu snabbare varv, men Toyota på en tredje plats först Renault och Ferrari visat framfötterna, och Massa till slut satt dagens snabbaste tid. Toyotan är nere på 5e bästa tid. Ok, ok, det är naturligtvis bara tester, men vem skulle inte vilja se lite bättre fart från Toyotan?

Alonso har krupit ner i sin McLaren, men har förutom de tre ovan, också BMWs Glock framför sig. och under eftermiddagens fortsatta tester gått upp till dagens andra bästa tid bakom den röda racern. I går var det Kimi som klämde sig in före McLarens de la Rosa. Lovar gott inför Frankrike och Silverstone därefter.

Honda och Super Aguri är de team som testar nere i Spanska Jerez. Button var tänkt att köra testen, men känner av en dålig rygg sedan crashen på öppningsvarvet i USA, så Klien sitter bakom ratten. Anthony Davidson kommer köra sista testen för Super Aguri. Button kom in på träningen under det andra passet och avslutade med den snabbaste tiden i Spanien med Davidson nästan sekunden bakom sig.

Leave a Reply