The Fast and the Furious

Här kommer ett skönt tips för att fördriva en regnig seg, men ledig, måndag; The Fast and the Furious. Och då är det orginalet vi snackar om. xbb.tv har hela orginalfilmen från 1955. John Malone spelar oskyldigt dömd som lyckas fly och ansluter till ett bilrace som slutar över gränsen i Mexico.

Mer om filmen finns på IMDB och på wiki. Via wiki hittade jag också möjligheten att ladda ner filmen i DVD-kvalité på archive.org. Där är ju en länk värd att kolla upp!

Vad laddar ni Betamax-spelaren med en regnig måndag?

3 comments

Leave Comment
  • och bara för att länka till samma tema, här finns trailern för den senaste fast and the furious-filmen med vin diesel och vad de nu heter, med hq-knapp;

   (snacka om att det är lågsäsong i f1 när man sitter och surfar efter sånt här.. men filmen ser ju klart hyr-dvd-värd ut..)

   btw, ny funktion som också testat i och med den här kommentaren, trådade kommentarer. så man kan svara på en tidigare kommentar. sitter fortfarande och pillar lite i admin så utseendet kanske ändras lite.

 1. Erik R

  Av trailern att döma är det betydligt bättre kvalitet på racingscenerna och bättre skådespeleri än i de moderna “Fast-and-the-Furious” filmerna. Och så är ju bilarna oändligt mycket snyggare också… 🙂

Leave a Reply