Tippa Formel 1

Nu är det bara en dryg dag kvar att anmäla sig till F1bloggen Racing League på. Nästan uppe i 100 stall och fina priser, om än inte bestämda vad det ska vara ännu, att kamma hem för den som bygger ett stall och tar hem säsongen. Lite krydda till säsongen.

Men så här i sista uppladdningen inför första träning nere i Australien, som väl om jag förstått programmet helt rätt är vid 4-tiden tidigt i morgon, med T2 runt 6-tiden, tänkte jag ta en titt på andra alternativ att tippa säsongen. Bara så det är sagt, jag har inte tiderna för träningarna i huvudet, så kolla upp dem. För alternativ att se träning, kval och tävling spana in tips på alternativ för streaming och sändningar på TV och internet.

Här är några sidor för att tippa F1 som jag hittat. Tipsa om fler i kommentarerna. Bettingbolagen har naturligtvis också tjänsten, men det blir ju något annat. Jag har ingen koll på odds och så vidare där.

F1tipset.se är just vad det låter som. Regga, tippa, samla poäng. Inga vinster, men snyggt gjort.

iRace är auto motor & sports initativ ser det ut som. Har inte testat det tidigare. Verkar vara samma sak. Inte heller när några vinster, men snygg sida.

Motorsidan svartamasken.com har en liknande tipps-tjänst. Har inte testat den tidigare, men man kan vinna en klocka efter säsongen.

Bloggen F1wolf som jag diggar har ett Prediction Game som är ganska kul genom kommentarerna. Här finns en flaska bubbel att vinna i slutändan!

Via norska forumet formel-1.no har jag sett en länk till F1grandprixmanager.com, som är både ett managerspel där man har sitt stall, och en avdelning som är nåt slags racespel. Har inte kollat in något av dem.

Bor man i Tyskland så såg jag på motorsiten motorsport-total ett tips om ölmärket Krombachers tippsspel, länk här. Har inte hittat något om att man just måste bo i landet, så kan vara något att prova. Resa står på spel.

F1Hero som dykt upp på sidan med en länk ser bra ut och har fina priser, en PS3 ser jag bland annat.

11 comments

Leave Comment
 1. lite kort den där nyheten, men har en pizza som väntar i ugnen.. får fylla på med fler senare om jag kommer på eller hittar. lämna gärna kommentarer om någon vet om bra sidor för att tippa tävlingarna!

 2. TOBIAS

  Oj oj oj, såg precis sammandrag från F1 1994 på Viasat Motor och måste ju säga att det var en rätt så spännande säsong. Nästa trosdag visas Australiens grandprix från just 94 i samma kanal.
  Viasat Motor verkar satsa riktigt stort i år på F1 vilket är riktigt kul.

  Inte för att detta hade något med den här nyheten att göra men ändå, nu sover jag ritkigt gott iaf 🙂

 3. fint att någon är positiv.
  det är inte så att du jobbar på viasat va tobias.. 🙂
  en sak man undrar är ju det att viasat tidigare svarat att de inte har rättigheter för att sända f1 via stream. men nu ligger den där i deras demandservice + på cdon.
  lite rörigt med informationen..
  men den där viasat ondemand verkar ju inte så tokig. lite dyr bara, ett f1lopp för en hundring..

 4. Björn

  Hur många stall får man anmäla till F1 Bloggens Racing League?

  Skulle jag vara listig (och desperat ville vinna fina priser och ära) skulle jag anmäla en tre-fyra stall och sedan köra vidare på den som gick bäst.

  Nu anklagar jag ingen deltagare, men tanken slog mig. Ska det gå schysst till (och delas ut priser), borde det finnas tydliga regler.

 5. bra poäng björn!
  så långt har jag inte en gång tänkt.. men helt klart, ett stall per person! annars åker man ut med skam och vanära. om jag upptäcker det..

 6. Kongo

  98 poäng här 🙂

  Daniel, det skulle inte va möjligt att lägga en fast länk till ligan nånstans här på sidan?
  Jag kommer glömma hela grejen annars 🙂

Leave a Reply