Torsdag Ferrari. Fredag McLaren. Online på internet. Länk här.

Tung avslutning på veckan! Torsdag presenterar Ferrari sin nya utmanare, och fredag är det McLaren som följer upp med sin. Bäst av allt? Båda streamar det live på nätet. Nästan bara en iPad som saknas..

Mer om vem som presenterar vad, och när, finns här. Ferrari kommer sända sin presentation via hemsidan ferrari.com. 10.30 verkar vara klockslaget som gäller, AB skriver om det här. Enligt bilder som läckt ut på nätet kommer nya Ferrarin se ut så här.

McLaren har en liten minisite bara för presentationen som finns här. Fredag är det som sagt som gäller, osäker på exakta tiden, men ser väl ut att bli klockan 12 på dagen.

Sedan tidigare är det bara Mercedes som presenterat sin MGP W01.

Uppdatering: Nu är Ferrari igång och har en minisite för launchen här!

5 comments

Leave Comment
 1. Daniel

  Lite off-topic kanske men iPaden stöder tydligen inte flash så den är nog svår att se livestreams med.

  Inte så superspännande med Ferrarin egentligen. Jag kan avslöja att den kommer vara mestadels röd!

  Nya Maccan dock… spännande!

   • Daniel

    Man kan göra för mycket med Actionscript och Apple gillar som bekant inte att tappa kontrollen. Men om konkurrensen blir för hård så kanske de kryper till korset ändå.

    Ferrarins nos såg väldigt mycket ut som en Red Bull.

  • Sebastian

   Apple kör inte Flash för att flashwidgets drar mycket proc.kraft (=batteri) och mycket minne. Deras strategi är att erbjuda samma typ av förutsägbarhet och animationer genom en standardiserad webbplattform istället (HTML5, CSS3 + -webkit ext, javascript). Jag har svårt att tro att de vill släppa in flash, särskilt som det visat sig vara rätt strategi för iPhone. Strategin kommer att vara att iPad och iPhone ska vara så lika som möjligt.

Leave a Reply