Tre minuter intervju med Kimi Räikkönen efter svenska rallyt

Säga vad man vill om Kimi, och nu börjar vi avrunda omgångens rallysnack här på F1bloggen, men visst ställer han också upp på intervjuer.

Kimis fansida Kimi Räikkönen Space tipsar om en intervju med Kimi som sändes på TV-stationen Dave. Aldrig hört talas om den, men här är Kimi;

Missa nu inte att rösta på vem som vinner VM!

10 comments

Leave Comment
  • Wag the dog

   “– Jag har aldrig stött på någon sådan tidigare. Räikkönen gömde ansiktet för fotograferna och orkade inte gå ur bilen ens på torget. Så dåligt att det bara inte finns, dundrade Magnusson.”

   (Banchefen för Rally Sweden)

 1. Lisa

  Kul att han säger att han inte gillar teamradion i F1 och att han måste lära sig att lyssna.

  Får väl hoppas att han inte skriker även till Kaj Lindström: “don’t talk to me in the middle of the corner!!!” 😛

 2. Björn

  Det kanske är bra att han får gott om erfarenhet att lyssna och köra samtidigt. Kan nog göra honom till en bättre F1-förare också. (Med tanke på videon ovan)

 3. Sebastian

  Är det någon som köpte F1 2009 för iPhone som man kan få jämföra tider med? (jag har iPhone 2G så det är ett litet handikapp mot 3GS men jag lovar att inte skylla ifrån mig…)

 4. Emil Sällberg

  Ang. Dave så är det en av BBCs som är riktade mot lite yngre tittare, fast inte med några egenproducerade program, utan bara med repriser av typ Top Gear, QI och andra program.

  • Emil Sällberg

   Kul att jag har så fel att det står “Brand New” uppe i hörnet på skärmskottet. Men inte någon stor del egetproducerat, i alla fall.

Leave a Reply