Upplev Monacos GP igen och igen och igen

Har du svårt att somna om kvällen för du ligger och undrar var Montoya låg på varv 28 av 70 i Ungerns Grand Prix 2005? Eller hur kampen mellan Yamamoto och Doombos utvecklade sig under Brasiliens GP 2006? Tack vare det världsomspännande internettet och fantastisk grafik kan du då glädja dig åt många timmar framför datorn.

Missade du Monacos Grand Prix, eller något av de andra loppen hittills i år, eller de tre senaste åren så har du chansen på visionf1.com. Där lägger de ut animeringar av loppen, med varvtider, avstånd mellan bilar, pitstops och massa annan nyttig information. Loppen kan spelas upp i verklig hastighet, eller snabbspolas om du skulle känna dig lite seg efter en timme in eller så i ett lopp.

Vill man så kan man också helt fritt själv välja vilka förare som ska visas, eller gömma de som varvats (effektfullt från senaste loppet i Monaco då det bara var tre förare på samma varv kvar till de sista rundorna om jag inte minns fel). I tillägg finns statistik från loppen med resultat och varje enskild förares placering under åren.

Delta gärna i de lagom perfekt formulerade, men ack så spännande frågorna på hemsidan. Den senaste lyder

What do think of the new chicane at the Catalunya (Spain) track?

Ja, vad ska man säga? Nåväl, nog om reklam för visionf1.com, mycket nöje! Kan du inte få nog av animerad F1 så kan man ju alltid ta en svängom själv i en F1-bil på f1.2inventive.com. Fantastisk grafik varvas med äkta racing-känsla. Registrering och ett kallt huvud och fingertoppskänsla krävs.

racing.jpg monaco2007.jpg

Leave a Reply