Nytt stall till F1! USF1 presenteras den 24e februari, nedräkningen har startat på deras hemsida!

Vi kommer få ett nytt stall till Formel 1 ser det ut som! Kolla in hemsidan för det där nya stallet från USA! De har nu fått upp en sån där spännande nedräkningsklocka som räknar ner.. till något. Men till en presentation antar jag. Och så snackas det om att Honda är på g igen. Spännande spännande!

Läs mer om tidigare rykten om förare som Danica Patrick och Scott Speed här!

12 comments

Leave Comment
 1. ok, det med danica patrick och scott speed tror jag egentligen inte en sekund på. men ett nytt stall tror jag på. de finansiella tiderna är ju dåliga, men inte alla har fått dåligt med pengar. och med besparingar och enhetsmotorer inom formel 1 så är det ju också så att det var länge sen det var “billigare” att stiga in i sporten än nu.. ojoj så spännande. kan ju knappt vänta på den 24e..

 2. vad gäller just honda för att ta det i samma veva så skriver the guardian idag;
  http://www.guardian.co.uk/sport/2009/feb/13/formula-one-honda-cash
  att stallet ska ha ordnat med sponsring nog för de fyra första racen. sen verkar allt lika oklart som det varit en längre tid nu..
  och så skulle det bli jenson button och bruno senna som förare. en del av pengarna kommer väl från just brasilien tror jag. det låter i och för sig som en ganska bra uppställning med dem två bakom rattarna där. men att stallet går över till motorer från mercedes låter ju lite märkligare.. men allt för att spara pengar.

 3. Lisa

  Oj, nu har de tre saker som varje F1 team värdigt namnet ska ha: en hemsida, en logga, en nedräkningsklocka. Toppen.

  Kan de nu bara lägga till de andra sju miljonerna sakerna så kan vi börja snacka… 🙂

 4. haha, helt rätt lisa. nästan förvånande hur ofta de ska köra med nedräkningsklockor. de är ganska coola, men så gäller det att något händer när de räknat ner också..

 5. Mr3000 (fd Jon)

  Fråga till Daniel och Lisa varför denna svartsyn, fan jag trodde ( uppenbarligen hade jag fel ) att alla F1-fans ville ha en full grid. Det vore väl en skänk från ovan om vi fick in ett Amerikanskt stall då kan nog inte ens Hr Eccelstone hindra ett ( förhoppningsvis två ) race i nord Amerika.

 6. Lisa

  @ mr 3000 – jag kanske framstår som en grinig nejsägare, men jag kan för mitt liv inte riktigt tro på dethär konceptet, jag kan inte hjälpa det. Det blir oerhört dyrt och krångligt att ha basen i USA, man ska bygga sin bil från scratch och bara ha amerikanska förare. Inte ens Force India satte en indisk rookie (eller ens Karthikeyan som åtminstone har litet F1-erfarenhet) vid ratten utan kontrakterade en italiensk veteran och en ung tysk förare. Mycket klokt. Bilen är ju inte bara en reklampelare, den ska faktiskt köras också. Jag undrar dessutom – om man vill göra en seriös satsning på F1 – varför köper man inte Honda? Alla resurser finns, man blir konkurrenskraftig betydligt snabbare och jag är övertygad om att den amerikanska publiken blir mer intresserad av F1 om USF1 åtminstone kan placera sig mid-grid i stället för i bottenskiktet. Om de ens kan komma till start.

  Nåväl, med enorma summor pengar går naturligtvis USF1:s idéer att genomföra. Toyota byggde sin F1:a själva med motor och allt (de kom dock aldrig på den fnoskiga idén att lägga basen i Japan). Frågan är om USF1 kan ens tillnärmelsevis matcha Toyotas F1-startbudget? Tror inte det… Men vi får väl se vad de har att komma med den 23:e, än så länge är det bara fagra ord.

  Ska det bli några lopp i USA så hoppas jag de iaf skippar Indy som är det tråkigaste Musse Pigg-bana som någonsin funnits i F1-kalendern. Saknar den inte ett dugg. Det finns bättre, Laguna Seca är underbar t.ex, så om jänkarna bara hostar upp pengar och gör den F1-värdig applåderar jag det också.

  @ Magenus – när nedräkningsklockan räknar ner mot presentationen av den nya fina USF1-Mercedes/Renault/Cosworth/Ferrari (eller vilken motor man nu väljer) mk I, ska jag sätta pepparkaksdegen – inte förr! 🙂

 7. svartsyn? nä, nu har du nog läst fel jon. eller så har jag uttryckt mig klantigt. visst hoppas jag, precis som alla andra, att det blir full grid. kanske extra spännande är det ju att det ser ut att komma till ett stall från usa. jag misstänker att de flesta hoppas på just det för att få in en extra dimension i sporten. så håller jag tummarna för att honda löser sig också, om än bara för de fyra första racen så att det finns chans att det löser sig senare!

Leave a Reply