Varför är ni så dåliga, undrar F1-bloggaren Gergei

Viasatsport har haft en F1-tävling som jag helt och hållet missat. För bara några dagar sen upptäckte jag att vinnaren av tävlingen, Gergei Farkas, har en blogg om F1 som han nu stängt ner. Lite miss att inte hitta dit tidigare, men Gergei har nu anslutit till Janne och Eje på Viasats “F1-bloggen”. Ju fler som skriver om F1 på svenska desto bättre är mitt motto (eller ja, motto är väl att ta i, men en åsikt är det i alla fall).

I sitt senaste inlägg kommenterar Gergei svensk medias rapportering från Formel 1-cirkusen. Kanske har han varit inne i min post efter Valencia och läst om vad Aftonbladet skriver, även om han inte nämner några namn på sin blogg. Helt rätt är det kaos i vissa texter i media, som att Kimi skulle ha backat på sin mekaniker.. Men! Och här kommer min fundering..

Var inne och läste lite på Viasatsports egna hemsida och vad de skriver där, och upptäcker då det här angående Massa-Sutil-incidenten som jag skrivit om tidigare;

” … loppet höll på att sluta i besvikelse där Massa på väg ur depån krockade med Force Indias Adrian Sutil.”

Ehhh.. va? Nu blir jag osäker

på om jag och reportrarna, precis som Gergei skriver, sett samma lopp.. Någon annan som la märke till den krocken?

Någon annan tidning ska visst ha skrivit att det bara återstår två Grand Prix, men det har jag inte hittat vilken det är. Har någon en länk så är det alltid uppskattat!

Oavsett, bra med en penna till borta hos Viasatsport. Vi är inte bortskämda med folk som skriver om Formel 1 i Sverige, eller här i Norge för den delen, så välkommen in i gänget Gergei (även om du hållt på ett tag redan)!

3 comments

Leave Comment
  1. Gött att Gergei fått ta plats bredvid Janne (vet inte varför Ejes bild är med, tror bara han har skrivit ett inlägg) så att det inte blir så långa mellanrum mellan inläggen. Det är som sagt bra att många skriver och Gergei skriver bra.

  2. håller med om eje, han borde verklingen skriva mer. han är ju en riktigt gammal ringräv i de där krokarna och borde dela med sig av lite funderingar. får hoppas det kommer in i fortsättningen.

Leave a Reply