Varning för sporadisk uppdatering av F1bloggen innan Tysklands Grand Prix!

Så, där var dagens varning. Oavsett, överdriven konsumtion av Formel 1 kan vara skadligt för hälsan som det står ciggpaketen. Kommer nog sticka inom med en del korta notiser, men kan som sagt bli högst sporadiskt fram till Tysklands Grand Prix nästa helg. Till söndagen är det dock full bemanning här i TV-soffan igen! För att ha något att vila ögonen på klipper jag in ett grymt klipp från BMWs museum i München. Nån sån där rörlig skulptur där metallkulor hänger i trådar. Kika ett tag, efter någon minut blir det riktigt häftigt!

8 comments

Leave Comment
  1. Jag själv kommer att ta flyget till Frankfurt på fredag den 18 juli och sedan följa tysklands GP på plats under hela den helgen. Hoppas kunna posta lite bilder när jag är tillbaka.

  2. Lisa

    Alla ni som ska till Hockenheim, ha det så jävla bra! (och om ni inte postar foton efteråt är ni dödens lammungar, det vet ni väl?)

    Daniel – vi ska FöRSÖKA klara oss under tiden du är borta men det kommer inte att bli särskilt lätt…:-( Vaddå överdos av F1 förresten? Finns sånt?

  3. Jag lär nog inte komma så när han att han knuffar mig men om jag gör det så kan jag ta en liten knuff. Då kan jag sälja kläderna dyrt sen 🙂

Leave a Reply