Video; BBCs trailer för säsongens F1-sändningar

Med rubriken The World’s Greates Car Chase har BBC producerat en liten aptitretare inför sina Formel 1-sändningar till säsongen. Här finns den på BBCs sidor, ännu lite roligare är det att de lagt till lite bilder från hur de gjorde filmen. De är ganska stolta över klippet, men det är väl för att vara ärlig inte den häftigaste man sett..

Och oavsett blir det svårt att få in BBC One här hemma som sänder.. Video;

12 comments

Leave Comment
 1. Bolle

  Ojjj… Det var konstiga bilar och inte speciellt spännande film. BBC brukar kunna mycket bättre än såhär.

 2. Lisa

  Är numera stolt ägare till en brittisk betalproxy som fungerar alldeles utmärkt. Den kostar £10 i månaden så det är fullt överkomligt. BBC påstår att deras websändningar ska bli i hög kvalitet och med flera val (inboard etc) så det ska bli kul att se så småningom.

  Jag tänker inte posta nån länk, (visserligen är det inte förbjudet att koppla upp sig via proxy, men jag tror knappast att BBC ser på sånthär med blida ögon) är nån intresserad går det bra att ta kontakt med mig genom F1-bloggens eminenta F1-managerliga eller hojta till här så postar jag länken till Daniel.

 3. Sebastian

  @Lisa Vilken proxy använder du?

  @PL: Keeping it real…

  Resting. Too much lapin kulta last night 🙁
  5:36 AM Feb 26th from web

 4. Andreas

  Jag skulle också vilja veta vilken proxy du använder samt om det är krångligt att använda. Inte så kunnig 😀

 5. Lisa

  Det tänker jag inte tala om…äh, jag vet inte, jag kanske fjollar mig i onödan, men de talar mycket noga om på sin hemsida att denhär tjänsten NATURLIGTVIS bara är till för brittiska medborgare i utlandet som snällt betalar sin tv-licens till BBC, inte för utländska sluskar (nå, det står väl inte explicit “utländska sluskar” men det är andemeningen :-)) Nu kan de ju inte veta vilket pass jag har och jag blev iaf godkänd, men jag vet inte riktigt hur BBC ser på sådana här proxies och jag tänker inte basunera ut att HÄR finns en.

  Hursomhelst, det är bara att googla uk proxy server så dyker denna tjänst upp som första betaltjänst, så det är inte precis nåt märkvärdigt fynd jag har gjort… 😛

 6. Lisa

  OK då, här kommer den – vi får hoppas att BBC inte läser F1 bloggen. :-/

  http://www . ukproxyserver . co . uk

  På deras hemsida står allt om hur man gör för att koppla upp sig via proxyn, det är mycket enkelt, man behöver bara göra några små ändringar i inställningarna för sin webbläsare. Och Mac-användare är inte mobbade här, det funkar för de stackrarna också… 😀

 7. coolt med kimis twitter, vet vi om den är äkta?

  @lisa; håller med, jag blir också lite skakis för länkar. så jag gick in och la in lite mellanslag. då märker de i alla fall inga länkar direkt in från en viss sida, som den här från sverige. som sagt, de kanske inte sitter och följer med på inkommande länkar ändå, men lika bra att man kopierar och paste länken in. de får ju in massor av hits från google och andra ex.. kanske fjolligt.. men copy/paste så gör vi i alla fall vårt för att se till att sidan lever så länge som möjligt! ska nog ta och testa, om jag inte kör med lite viasat ondemand eller cdon.com i väntan på att få ordnat med tv-paket om det är möjligt.

 8. Stefan Alsenmyr

  Det kan vara värt att prova proxyn.

  Jag har en annan länk som för en liten slant ger tillgång till fungerande länkar till strömmande motorsport. Det mesta kommer via asien och mycket går att leta upp själv på nätet om man har ett par timmar över per tillfälle. Men här får man det serverat (det är ju det de tar betalt för). Fungerar OK det lilla jag har provat. Kvalitén är inte den bästa men priset är lågt och utbudet stort. Vissa strömmar funkar direkt på Mac och Linux. Alla fungerar på PC eller Mac/Linux med PC-emulering. Med ovan nyttjade försiktighetsprincip kommer länken. watch live formula 1 . com.

 9. Sebastian

  Jag provat iPlayer lite nu och undrar hur kvaliteten kommer att vara. Verkar vara bra upplösning men ganska hård komprimering. Undrar hur det blir med f1. Man vill ju inte sitta och titta på en mosaiktavla av loppet.

 10. Lisa

  Tror inte loppen kommer att gå via iPlayer utan direkt från BBC sport. Såhär säger de iaf:

  “The BBC Sport website will carry live all BBC One, BBC Two and red button coverage of F1.
  There will be multiple live video streaming, which will mirror what is available on the red button. (red button ska tydligen ge möjlighet att välja på tre olika feeds på TV)
  For the first time, video will be available in high quality, enabling viewers to watch on the internet near-television quality video.”

  http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/motorsport/7755219.stm

  Så det låter lovande, hoppas bara att det fungerar i praktiken också…

 11. Sebastian

  Phew. Hoppas att de har en h.264 stream, då ordnar sig allt. BBC har ju ändå hyfsad erfarenhet så man tycker väl att de inte borde bli överrumplade om det blir tryck i pipan. Håller tummarna att de inte har blivit duperade att köra någon undermålig microsoftlösning.

Leave a Reply