Video: Kimi kraschar bort Sutil från finfin fjärdeplats

Spänningen i slutet på loppet igår var otrolig. Det är inte ofta de sista minuterna är adrenalinfyllda inom Formel 1, men igår var säkerhetsbilen ute när under 10 minuter återstod av loppet. Då släpps fältet fritt och Force Indias (!) Adrian Sutil är inklämd mellan Ferraris Felipe Massa och Kimi Räikkönen på en ruggit fin fjärdeplats. Då sker detta..

4 comments

Leave Comment
  1. ja, fast jag håller med kimi. som vi har snackat om tidigare i kommentarer, att sutil skulle komma igenom med en klagan hade varit att ta i. helt klart en racing incident eller vad de kallar det när det helt enkelt inte är någon fel direkt. det låg väl en del skräp ute på banan också efter det där loppet. läste att hamilton dragit på sig en pyspunka bakom säkerhetsbilen och förlorat luft under resten av loppet.

  2. Lisa

    Usch, det är hjärtskärande att se Sutils reaktion.

    Att klaga slog bara tillbaka på Force India själva, jag läste nånstans att det enda som hände var att Sutil själv blev tagen i örat för han kört om under gulflagg. Så det var MYCKET dumt. 🙂

  3. Olag

    Jag tyckte att Sutil gjorde samma sak som Senna i GP2 loppet gjorde. Har för mig att han körde om när Alonso tryckte till Nick.

Leave a Reply