Webber varnad efter krock med Hamilton – så här såg det ut

Australia-flag

Webber har varnats (fått en reprimand, bättre ord?) av stewardsen efter att ha kört på Lewis Hamilton i slutskedet av Australiens Grand Prix. Inget tvivel om saken, den är befogad. Överivrig Webber som slänger sig in i kurvan och slösar bort poäng.

Här är video;

21 comments

Leave Comment
 1. Erik R

  Skönt att det bara blir en varning. Visst var det ett misstag av Webber, men ska förarna kunna racea och köra om måste de kunna chansa och ligga nära varandra. Då smäller det ibland. Hoppas det är en ny trend att inte dela ut bestraffningar så fort det blir lite närkontakt.

 2. Proffset

  Alonso borde varnas istället. Först bromsar han så det ryker och sedan knör han ut de andra två. Han kör ju som en idiot rent ut sagt.

 3. Erik R

  Numera sitter det erfarna förare i domarteamet (tror det var Tom Kristianssen idag). Kanske är det därför det finns mer förståelse från domarna att förarna måste ta risker för att kunna köra om, och att det ibland leder till närkontakt.

 4. Antonio

  Både Hamilton och Webber är ökända för att orsaka krascher. Inte konstigt att Eje Elgh fick rätt då han förutspådde incidenten några varv innan.

  Men just denna grej var Hamilton oskyldig till.

 5. zepter

  Hat hat hat hat hat hat hat hat, det är det enda man ser om Hamilton. På den omkörningen skulle Hamilton ha tagit den dryga Alonso och Webber samtidigt.

  • Antonio

   Om du menar att folk hatar eller ogillar Hamilton så är det inte så konstigt. Han har ju under de få år han varit i F1 bidragit stort med lögner, fusk, skitsnack, onödiga krasher, m m, m m. En del tycker han är en färgklick just därför. Andra tycker han är en skitstövel. Det står fritt fram för vem som helst att tycka vad man vill om honom.

   Hoppas Jenson Button fortsätter att rasta honom under året. Då kommer vi få se fler mentala urspårningar från Hamilton.

   För övrigt var det mästerlig körning från Alonso som lyckades hålla Hamilton bakom sig. Mästerligt! Det bäddade för Massas pallplats.

   • Emanuel

    Jag tror det är för att han är n**** som många hatar honom. Jag gillar honom, men så är jag ju antirasist också.

    [hoppsan emanuel, the n-word är väl lite på gränsen kanske. kör med stjärnor, som jag ändrat till, eller välj andra ord.. /daniel]

    • Antonio

     Om han nu är hatad av många är det mer troligt för att han är en skitstövel än något annat.

     Hans etnicitet hoppas jag ingen på detta forum har några som helst synpunkter på.

Leave a Reply