Williams-design på flygplan (med kul detalj!)


Ett nytt flygplan med Formel 1-design har rullat ut (jag har ju tidigare rapporterat om Abu Dhabis Grand Prix-flygplan från sponsorn Etihad). Denna gång är det AirAsia som sponsrar Williams som målat ett flygplan i teamets färger. Men! Det finns en finess, en kul detalj på det här planet. Kika på bilden och klicka sen på rubriken eller (mera..)-taggen för att läsa vidare och se fler bilder!

Edit: oj då, ser att (mera..)-taggen blivit en (…)-tagg av nån anledning. Edit 2: Hade det här som en kommentar nyss, men gjorde en ny bild. Kolla in bilden på Williams och Airbus logga (stor). Tillfällighet? Eller är de inte så lika som jag vill ha det till?

Kanske lite svårt att se på den bilden, eller kanske lite för enkelt? Jag behövde i alla fall själv tips via kommentarer borta på sidepodcast för att se det. Cockpit är målat som Nico Rosbergs hjälm! Kul detalj med sånt. Flygplanet är en Airbus A320 och verkar flyga i Malaysia. Hittade några bilder av Rosbergs hjälm på nätet (klicka och använd piltangenterna!) här; sidan, ovanifrån. Nico Rosberg själv finns det inte så mycket om på nätet, som jag bemärkt flera gånger tidigare så har han fortfarande ingen hemsida på nicorosberg.com.

Här är ett företag med 3-Dmodeller av Rosbergs hjälm med flera. Riktigt snygga bilder. Det har varit rätt mycket snack om Williams och design på olika sätt på sistone. Kolla länkarna nederst i posten på de där relaterade nyheterna för mer!


5 comments

Leave Comment
  1. Lisa

    Med tanke på att Williams hade ett så stort problem med (nos)vingarna i det senaste testet att de var tvungna att åka hem vet jag inte om jag skulle våga åka i det flygplanet…:-P

  2. Lisa

    Ha ha nej verkligen inte!

    Men visst är det otroligt att domhär killarna som just blivit påkörda i allafall sköter sitt jobb innan de linkar iväg/bli burna på bår till närmaste ambulanstransport. Det kan man kalla arbetsmoral! 🙂

Leave a Reply