Williams FW30 är här (på riktigt den här gången verkar det som).

Efter alla vändor med olika design på liveryn verkar det som att Williams till slut presenterat sin FW30 i dess rätta färger. Användaren Andreas H på f1bb langade in en riktigt bra gissning på förra designen med saxarna på, att det blå skulle klippas bort och ersättas med vitt. Och vips så ligger mycker riktigt bilder ute på williams.latphoto.co.uk, vilket jag gissar är nån slags officiell fotosida från Williams i Storbritannien.

Riktigt snygg bil faktiskt, och massa bilder med lite halvfånig pose av Nico och de andra. Williams officiella hemsida är inget vidare och har inget ute på det ännu. Snacket var ju att det skulle komma till Australien, men det här kan väl inte vara en miss (som den från sponsorn tidigare?). [Uppdatering] Se några fler bilder;

Tänkte jag länkar in några bilder direkt från den där Williams-sidan;

6 comments

Leave Comment
  1. JET

    Snygg, måste jag säga. Den är i alla fall inte mest vit – det har vi för många bilar i startfältet som är (beroende lite på hur SA ser ut i år).

  2. la till några bilder dirent på länk från williams-sidan. tycker williams bil är riktigt riktigt snygg i år. håller helt med om färg, har aldrig gillat vit på formel 1-bilar. och varför rött och vitt varit en så vanlig kombination är svårt att säga.. blir ganska smutsigt ute under en tävling. men den mörkt blå färgen här är som sagt riktigt lyckad. en av de snyggare inför säsongen.
    nu är det bara att hoppas på att bilen går undan också så det kan bli lite fight uppe i toppen..

  3. Lisa

    Ha ha men Nico(le) är ju bara ett gott exempel på att tjejer kan lyckas lika bra som killar inom motorsport..! 😉

Leave a Reply