Would you buy a used football club from this man?

Ok, nu är det väl det Briatore gjort. Köpt en bättre begagnad fotbollsklub. Jag har tidigare skrivit om ryktena att Renaults Flavio Briatore (han hunkiga gubben med de unga fotomodellerna ni vet) skulle köpa Queens Park Rangers. Då gick QPR ut med ett uttalande på hemsidan som deklarerade att klubben inte var till salu (ja, alltså inte efter att jag skrev om det, ni hajar). Men, nu är det annat ljud i skällan. Nu skriver QPR på sin hemsida att deras gaffer John Gregory välkomnar Briatore och hans investeringar. Gaffer, enligt min MacBooks ordbok betyder an old man.

I ett tidigare pressmeddelande går de också igenom i detalj hur affären gått till då Briatore och Bernie Ecclestone köpt in sig i klubben. Bernie verkar alltså tappat sugen på Arsenal, som det var snack om ett tag. Som jag skrev tidigare försökte de båda köpa Chelsea en gång i tiden, innan en viss Abramotich gjorde entré. Briatore, som är lika Bernie med Bernie som F1bloggen säger i ett uttalande att;

Bernie and I were delighted to receive a recommendation from the Board of QPR for our bid for the Club and we look forward to working alongside Gianni Paladini and his team.

Leave a Reply