Wrooom 2009

Både Ferrari och McLaren har ju presenterat sina nya bilar, men Ferrari har också hunnit med sitt årliga Wrooom-event. Norska tabloiden VG har föresten besökt McLaren i Woking här. Wroom samlar en del intressanta förare från olika klasser och så har de kul ute i snön. En av de coolaste grejerna i år var ju gokartrace ute på isen. Kimi var lite krasslig och Massa lite för dålig, så Casey Stoner tog hem det hela (hans nya Ducati är ju inte heller tokig, kolla in nedanför).

Förra året körde de ju runt i de där fantastiskt läckra Fiat 500orna. För den som vill se mer finns det en del bilder ute, som här, på gpupdate och på f1fanatic.

Blandvideo;

5 comments

Leave Comment
 1. TOBIAS

  Uggly musik förstörde lite av klippet måste jag säga och motorcyklar är för nötter som inte förstår att man ska ha 4 hjul när man kör riktigt fort.

  Men appropå klipp så måste ni kolla in detta

  Många krashfilmer finns det men denna är 10 minuter och visst fan tycker man motorsport är riktigt farlig efter att man sett det. Synd att killen som gjort videon inte var speciellt lyckad DJ på 80-talet 🙂 “Han har appliserat musiken på detta klipp”

  Varning detta klipp ska inte ses av känsliga tittare som kommer att fundera efteråt vad som hände med några av de som kraschade.

 2. ohh, en del är ganska läskiga där.
  amerikanska (?) krascher verkar ofta ta eld. men det är ju en del gamla klipp det här.
  bäst är väl han killen runt 3 minuter in som verkar fått eld i baken bokstavligen talat..

Leave a Reply