Wurz näste man ut?

Det verkar som att Alexander Wurz från Österrike blir näste man att följa Ralf ut (ok, inget är ju klart och Ralf håller ju till och med öppet för Spyker i en intervju till Bild, också den på tyska) ur F1-cirkusen. Österrikiska sportnet.at skriver att teamchef Frank Williams under en presskonferens idag uttryckt tveksamhet minst sagt om Wurz framtid. Han ska ha sagt att Alex är tillförlitlig, men att han inte är säker på om han kommer köra nästa år. Wurz har ju tagits tillbaka till F1 och har väl legat lite svagt till inför nästa säsong, men det här är klart tydligaste hittills om hans osäkra framtid. Nakajima har dock en framtid inom Formel 1 menar Williams. Tyska motorsport-total har en utskrift av intervjun, på tyska då, i en artikel.

By the way, Wurz har jag tidigare bloggat om efter hans märkliga hang loose-tecken efter pallplatsen i Kanada i den här posten (vilket refererades till på pitpass, yeah baby yeah!).

Btw 2; lutar åt regn på söndag. Kanske. Tyska motorsport-total skriver ikväll att lördag blir fint, men att molnen kommer tillta under dagen och risken för regn ligger på 50 %. Söndag osäkert.

Leave a Reply