Yamamoto klar för Spyker

Spyker F1 har just släppt ett pressmeddelande här där de presenterar japanen Sakon Yamamoto som ersättare för Albers, säsongen ut. Yamamoto själv har en trög-laddad hemsida med irriterande tut-tut musik och nyheter än så länge bara på japanska om övergången. Spyker brukar boka upp de två sista platserna, men det intressanta i ett team som Spyker är väl främst fighten mellan de två förarna. Ser fram emot Sutil – Yamamoto i Ungern (även om Yamamoto ännu inte lyckats plocka någon endaste poäng i GP2 som han kör nu..). Det har snackats mycket på nätet om förare som tackat nej till platsen och om det är klokt eller ej. Materialet är svagt i de här teamen, men en god prestation gentemot teamkompisen kan resultera i framtida övergångar till andra team.

Btw, i senaste Spyker Magazine som jag skrivit om här ställer tidningen frågan Is Markus Winkelhock the right man to finish the season with Spyker? Just nu leder Yes med 63 % mot Nos 37..

Då var oredan i Spyker utredd. Nu över till Toro Rosso. Läge för någon att komma in i stället för Speed och Liuzzi snart?

Bild från sakon-yamamoto.com

1 comment

Leave Comment

Leave a Reply