Bilder på Petter Solbergs egen-designade rallybil ute. Kimis är mycket coolare..

I väntan på nya tester nere i Jerez i Spanien kan det vara läge att ha ett öga på rally. Det närmar sig säsongsstart med det svenska rallyt, dit ju också Kimi Räikkönen kommer. Och han är ju alltid lite kul att följa.

En annan som kommer till Sverige är Petter Solberg. Nu har han visat fram sin egendesignade rallybil. Och det är ingen skönhet.. Norska Dagbladet har en artikel med bilder här. Norska VG har en artikel om den ganska fula bilen här.. Och Aftenposten har en artikel här.

Petter Solberg har haft en hemsida på pettersolberg.com, men där står det just nu så här;

If you are not the current registrant for this domain name and want to register this domain, you may place a backorder. There are no upfront fees and no risk to place a backorder.

Kan ju vara att han har en ny på gång, men har inte hittat någon annan. Dessutom är det ju den adressen som frontas på den nya bilen.. läge att förnya Petter?

Vi Bilägare har också en artikel här om Petters nya bil. En kommentar ännu så länge som slår fast att “rally är en död sport”..

Samtidigt, i en galax långt långt borta har Kimi visat fram ännu fler bilder på sin Red Bull. Och det är en snygg rallybil det! Här är bilder på Red Bulls hemsida, och WRC.com skriver om det här. Så här beskriver de designen;

In stark contrast to his Ferrari red ensemble of 2009, Raikkonen’s new colour scheme is predominantly blue.

His car features an all-blue bonnet, and blue pained panels on each side which extend to the middle of the rear-wheel arches. The car also sports a silver/grey roof and rear end – setting it apart from the white panels of the factory team cars.

För den som följer rallyt har Aftonbladet en sammanställning av tider och sträckor här. Rally Swedens officiella hemsida finns här.

2 comments

Leave Comment

Leave a Reply