Kimi Räikkönen gör rallydebut – från Sportnytt på SVT

Alltid kul med Kimi, särskilt på SVT. Värt att lyfta alltså för er som missade gårdagens sportnytt. Säga vad man vill, men visst har han hittat sin roll i rally? Efter att se honom i intervjuer som den här börjar man inse att han nog gjort sina sista varv i Formel 1. Jag tror Kimi blir kvar i rally några år. Video;

8 comments

Leave Comment
 1. FINNPWRUSA

  Uhh… det där var Kimi som snackar finska UTAN press från FIA, Macca eller Scuderia…. så där är han normalt och definitivt de gånger jag träffat honom (i Finska skärgården, Montreal och Indy, kanske efter ett glas eller två….)

   • FINNPWRUSA

    Hej, jo några gånger… första gången i Finlands skärgård var jag växte upp. Nästa år ringde han före. Sedan jag flyttat till USA har han fixat biljetter till Indy alla år det var och en gång till Montreal… Han är som alla andra bara lite lugnare, långsam nästan… men inte dum, först tror man att man sa något dumt (eller i mitt fall fel på finska) då han bara tittar på en, sen undrar man om han är dum eller inte fatta sen pratar han väldigt lågmält, korrekt och ofta kort…. det är bara hur han är… han kan gå runt en hel ö i 2-4 timmar och fiska utan att säga ett ord… så sån är han… men schyst, rolig och smart… skall inte gå in på detaljer men förtydliga ovan….

 2. DAVID

  såg ni ericsson i abu dhabi igår såg ut som han var på pole när
  Herck körde på honom när det var tre varv kvar.

Leave a Reply