Kubica bryter Monte Carlo Rally, Räikkönen X 2 i Arctic Lapland Rally

Mycket rally nu om dagarna. Kubica först, det har ju varit känt länge att även Robert är sugen på rally vid sidan av Formel 1. Han har väl kört några rallyn tror jag. Nu var planerna att ställa upp i Monte Carlo Rally, men efter problem redan på uppvärmningssträckan är det över för den här gången.. En Renault Clio var det som krånglade enligt f1.com, som också har en bild på bilen i en artikel här.

Så såg jag att det inte bara blir en Räikkönen i finska Arctic Lapland Rally på gpupdate, AB här. Det står inget om det svenska rallyt, där ju Kimi är klar som förare, men till det i finland dyker även hans bror upp bakom ratten i en Fiat.

Kimi har tydligen gett bort sin tidigare Fiat Abarth Grande Punto S2000 till sin äldre bror Rami. Kimi själv rattar ju en Citroen som han nyligen testkört.

Där ser man. Schysst gjort!

Kimi i tidigare rally;

Nesta Oil Rally of Finland - Day Two . Nesta Oil Rally of Finland - Day One

5 comments

Leave Comment
 1. bengt asserfeldt

  Nu åker vi dit rakt över skogen (ca 15 mil) för att uppleva den sanna motorsport o rallyandan med våra finska vänner o insupa äkta sisu atmosfär,Bengt.

 2. TQ

  På tal om ingenting; vet nån varför Hirvonen kör i IRC i Monte Carlo? Är han bara där för att visa att WRC är mycket bättre än IRC eller nått?

  • Timmy

   Tror det till stor del har med deras helt nya S2000 bil, byggd på Fiestan. Prefekt med en erfaren chaufför, helt utan press att ta mästerskapspoäng, för att testa den.

   Sen skadar det ju inte med lite träning när WRC snart drar igång

   //Timmy

Leave a Reply