“Lill-Lövis” tog hem Ronnie Peterson Historic Grand Prix

Lite i skymundan av Robert Kubica i Kanada tog Stefan “Lill-Lövis” Johansson hem segern i Ronnie Peterson Historic Grand Prix i helgen. automotorsport har en artikel om helgens två lopp, inte allt för mycket läsning, men alltid något.

Grand Prixets egna hemsida, men något märkliga adressen flatout har ännu inte lagt ut så mycket info from själva tävlingarna. Däremot har de byggt på ordentligt med text och bilder på själva bilarna sedan jag var inne sist.

5 comments

Leave Comment
 1. Olag

  Var där och titta på fredagen. Väldigt kul att se gamla F1 bilar.. John Player var mycket snyggare live än på foto och dom lät mycket bättre än det man hört på youtube…

 2. Stefan Alsenmyr

  Det var himla skoj (och varmt) att titta och lyssna på dessa fina maskiner. Det var makalöst fräckt att höra Ferrari V12an varva från 1 meters avstånd inne i ett garage! Det bokstavligen fladdra i de ludna vaderna!!! Jubel och ovationer följde så klart. 🙂

  Och visst var “Black Beauty” snygg!

 3. Mikael Nygren

  Lite sent att kommentera kanske, men hitta denna site igår. Jag var där på söndagen och kan bara instämma att vara på plats och lyssna på detta live är skillnad. Skillnad tidigare iår på Sepang, annat ljud!!
  Jag har en lite film, ingen bra kamera dock, på min space ( http://cid-d47cc986fff25fbf.skydrive.live.com/self.aspx/Nyes%20videos/Ferrari%20312B2.mpg ) Gick förbi Ferrarin i garaget precis när de drog igång för att checka en oljeläcka. På plats var det otroligt.
  Lill-Lövis helt överlägsen på söndagen också.

  Black Beauty
  http://byfiles.storage.live.com/y1p-FJsCNBPQFP6gVYRnVIP53XBWR9hXqx7R4czsG_9Two-eXxYtTLUeWAjz7mHyN-S

Leave a Reply