Ronnie Peterson Museum laddar med fotoutställning, filmvisningar och ankomsten av Lotus 72

Trillade just in ett nytt nyhetsbrev från Ronnie Petersons museum i Örebro, så tänkte återigen tipsa om både hemsida, museum och nyhetsbrev. Riktigt spännande saker på gång i Örebro dessutom, en fotoutställning, ankomst av Ronnies Lotus 72 (vattnas i munnen) och kommande filmvisningar under söndagar! Jag klipper för säkerhets skull in nyhetsbrevet här nedanför.

Anmälningar för att få det gör man på museets hemsida.

Detta blir vårt sista nyhetsbrev från RonniePeterson.se. I fortsättningen kommer nyhetsbreven att komma från Ronnie Peterson Museum.

För er som tagit del av vårt nyhetsbrev och i fortsättningen vill ha nyhetsbrev från museet ber vi anmäla detta på följande länk; http://www.ronniepetersonmuseum.se/newsletter.html

Det som närmast är på gång på museet är en fotoutställning med fotografen Peo Qvick samt ankomsten av Ronnies Lotus 72. Museet kommer också att inom kort dra igång F1-visningar på söndagar i filmsalongen.

Vi kan också meddela att en överenskommelse gjorts med Sportförlaget angående boken ”Minnen av Ronnie” och i detta avtal har museet fått ett antal bibliofiler av boken som nu säljs till förmån till driften av museet. Dessa kommer att kosta 2500 kronor (ordinarie pris 3995:-) och innehåller signeringar av Mario Andretti, Stefan ”Lill-Lövis” Johansson, Tim Schenken, Eje Elgh, Reine Wisell och Tommy Peterson. Tyvärr har vi inte så många så det är först till kvarn som gäller.

I butiken finns nu också 5 stycken exemplar av den efterfrågade affischen från Monza 1978. Affischen trycktes 1982 av Offason AB och dom har nu hittat ytterligare 5 ex av affischen som dom skänkt till museet.

Har ni frågor angående museet så kan ni kontakta Michael Olsson på 019-31 43 80 eller 0768-68 03 81. Ni kan även maila till; info@ronniepetersonmuseum.se

Vänliga hälsningar
Joakim & Thomas

Leave a Reply