Ronnie Peterson Museum-monter på Motormässan i Malmö i helgen

För alla er lyckostar som befinner er i Malmö med omnejd i helgen kan jag rekommendera Motormässan som hålls den 27 – 30 mars. Vet inte så mycket om själva motormässan, och är inte överdrivet allmänt bilintresserad heller. Men! Ronnie Peterson Museum som håller på att färdigställas i Örebro har en monter (B207) på mässan. Så här skriver man själva om vad man kommer visa upp;

Lite av det som kommer att finnas på Ronnie Peterson Museum i form av Hjälm, overall, prisbucklor, ramade affischer m.m. Vi kommer även att ha försäljning av årskort till museet samt promotionprodukter rörande Ronnie Peterson.

Dessutom skriver man att man hoppas kunna avslöja namnet på invigningstalare till öppningsceremonin den 31 maj. Jag har själv faktiskt inte köpt ett årskort ännu, men det blir det utan tvekan att skaffa och så försöka vara på plats i maj. Officiella hemsidan ronniepeterson.se är alltid värt ett besök, håll ett öga där för mer information om museet!

2 comments

Leave Comment
  1. För den som vill se premiärvisningen av den nyrenoverade, Ronnie Petersons March 721X (från 1972)är det bara att bege sig till Motormässani Malmö den 16-19 april 2009. Då visas även en stor och helt ny bildutställning med bilder från LAT´s bildbank. Utställningen visas för första gången i Sverige. Ronnie Peterson Museet finns också på plats bland annat för att arrangera en boksignering med en mängd kända ansikten som skall signera “The Memories of Ronnie Peterson”.

Leave a Reply