Någon som sett Lill-Lövis på länge?

Jag har ju skrivit en del om den där Speedcar-serien. De kör mest runt i sanden i Mellanöstern och drar in pengar. Fint för lite halvavdankade föredettingar. Som Lill-Lövis (eller Liuzzi som vann idag). Fast han samlade ju mest nollpoängare. Oavsett, på Speedcars hemsida står han uppförd som förare, men han verkar inte köra något längre. Någon som vet vad han håller på med nu för tiden? Han dyker väl upp som kommentator för Viasat Motor till våren eller hur blev det med det?

11 comments

Leave Comment
 1. Mattias (TeamJeremia)

  Han har inte kunnat köra de senaste 2 tävlingarna (Qatar och Dubai) på grund av någon skidskada har kommentatorerna sagt.

 2. det där motorprogrammet på tv4+ låter lite spännande. dessvärre har tv4 en totalkaotisk hemsida där man fan inte fattar någonting.. http://www.tv4.se/
  har letat lite. men det kan väl inte vara så att de programmen går att se över nätet, någon som vet? svt.se/play är ju grymt. men där är det ju mest sportnytt som är kul då

 3. Daniel: De flesta program finns att se på Tv4 Anytime men vissa kostar pengar. Dessutom är gränssnittet åt helve*e och det tycksinte alltid vilja fungera med Mozilla.

 4. Lisa

  TV4:s sida är hopplös, men här finns ett avsnitt iaf. De ligger tydligen ute en vecka efter de sänts. Persbrandt kör rally. Tur att inte Loeb behöver stanna vid en mack litet då och nu och tanka på samma sätt, tänk om han skulle ha glömt kreditkortet hemma….

  http://www.tv4.se/replay?videoId=1.847976

  Ganska taskig kvalitet på videon men ändå.

Leave a Reply