Sportnytt med Lill-Lövis rapporterar från Speedcar [uppdaterad]

Speedcar, Nascar-liknande supportserien (vissa lopp) till Formel 1, har visat upp sig i Dubai. Sportspegeln från SVT var på plats och visade ett reportage ikväll. Bland förarna märks flera avdankade föredettingar ifrån Formel 1 och allt är mycket färgglatt och snyggt. Hemsidan är grym och jag har tidigare hyllat allt blingbling. Klippet från Sportnytt har inte kommit upp på svt.se ännu, men gissar att det kommer. Håll koll borta i menyn till höger!

Låter det intressant är det bara att fortsätta att läsa. Speedcar är f1bloggens officiella sidekick. Klicka på Speedcar bland kategorierna till vänster för att få alla nyheter!

[Uppdatering] Nu ligger gårdagens Sportnytt ute på SVT play. Klicka in på SVT och leta upp Sportnytt borta i gröna menyn till höger. Avsnittet med Speedcar har titeln “Sportnytt 22.00 19/11”. Eller! Ännu bättre som jag hittade nu, direktlänk till bara inslaget om Lill-Lövis och Speedcar.

2 comments

Leave Comment
  1. Lövis och Speedcar var i Expressen redan i fredags – på motorsportsidan. Kimi ja, satt själv på ett flyg till Ö-vik när beskedet kom och när jag slog på datorn var det efter deadline för blaskan. Men det var å andra sidan en icke-nyhet (borde redovisats, dock).

  2. coolt, försöker hänga med vad som skrivs om speedcar, men det var väl i print tänker jag. för på hemsidan hittar jag inget. men får se när det startar. blir väl inte världens serie kanske, men som sagt, kul när lill-lövis är ute och leker.

Leave a Reply