BMW sålde stallet till Sauber, som återuppstår som BMW Sauber F1 Team..

Har inte helt hängt med i svängarna här, men det ser onekligen lite märkligt ut. BMW hoppade av Formel 1 och sålde stallet tillbaka till Peter Sauber. Han bestämde sig för att köra vidare och fick en plats på gridden till nästa säsong.

Nu har det nya stallet släppt en hemsida, och de heter BMW Sauber F1 Team.. Men motorerna kommer väl inte levereras av BMW heller i framtiden? Det var väl snack om Ferrari ett tag tror jag. Oavsett, får hålla ett öga på det där.

Den nya hemsidan är inte all världens, men det är ju i alla fall några läckra bilder att kika på från tidigare års racing där.

Den gamla sidan är nu stängd och leder bara vidare till BMWs övriga satsningar inom motorsport.

3 comments

Leave Comment
 1. FINNPWRUSA

  Hmm..?? Jo de e ju en konstig krumelur… FIA har ännu inte godkänt namnet heller…

  Vilken del har BMW? Är de ‘utomstående’ som Virgin, Shell, Voodafone, et al, eller är de ‘i teamet’, som t.ex motor leverantör….???? Knappast???

 2. Anonymous

  Jag har läst någonstans att eftersom de redan var anmälda till 2010 som BMW Sauber så gick det inte att ändra till enbart Sauber.

  • Erik R

   Det är väl så att alla andra stall måste godkänna namnbytet om det görs efter anmälan. Det gick ju bra för Mercedes, så jag gissar att det bara är en tidsfråga innan Sauber får heta Sauber.

Leave a Reply