BMW Sauber F1.08 är här


BMW lanserar just nu sin utmanare inför säsongen live över internet från sin hemsida. Efter en inledande film och lite maffig musik (och snacks för de närvarande journalisterna) snackade Robert och Nick lite om bilen. Nick ska visst köra runt några varv inne i fabriken för att visa upp bilen för de som var där senare idag. Coolt. Mer info säkert inom kort på BMWs hemsida. Motorsport-total har redan ett stort bildgalleri från presentationen ute. Den nya frontvingen är ganska massiv, men ska ge mer stabilitet enligt tekniska chefen Willy Rampf. Bilen är också lägre och har mindre volym än den förra. Återstår att se om det gör den något snabbare. Jag har en del tro på BMW i år så..

4 comments

Leave Comment
  1. har av någon anledning fått en jäkla massa trafik till just den här nyheten på sistone, någon där ute verkar riktigt riktigt bmw-sauber-intresserad.
    sååå snygg är väl inte den nya bilen direkt?
    nu när man sett lite fler av de andra tycker jag snarare tvärt om, bmwn börjar se lite tråkig ut. inga ordentliga färger eller någon typ av aggressiv design. gillar hondan bättre till och med..

  2. joakim

    bmw bilen har en stilren design den är hur snygg som helst lätt snyggatse bilen i fältet tillsamans med williams

Leave a Reply