Förarnas arbetskläder 2008 + omröstning: vilken är snyggast?

Ok, förra veckans omröstning kan verka som väl simpel.. Och en förkrossande “seger” för Nico Rosberg att ta flest poäng i teamet, kolla in resultatet här (poll-v10) över 80 röstande under veckan som gick. Snyggt jobbat. Återstår att se hur det går för Williams under säsongen. Här kommer därför en mer spännande omröstning som utlovet. Efter genomgång av förarnas hjälmar och alla bilarnas design tittar jag på hur förarna klär sig. Bland alla olika pyjamasar förarna drar på sig under säsongen, vilken är snyggast?

Några outfits har varit svåra att hitta, som Ferrari och Super Aguri. Den senare är förra säsongens, men de startar ju med förra säsongens bil så jag tänker att de kanske inte heller köpt in nya overaller. Vettel som tagit med sig en bildbok här bredvid är också förra säsongens, men vi kör på de jag hittat.

Jag säger inte att Red Bull har den snyggaste overallen, men det har dem. Klicka vidare för att se alla de olika teamens kläder!


Felipe Massa i Ferrari.


C-3PO
Heikki Kovalainen och Lewis Hamilton i McLaren.


Robert Kubica och Nick Heidfeld i BMW.


Rubens Barrichello och Jenson Button i Honda.


Takuma Sato i Super Aguri.


Adrian Sutil och Vitantnio Liuzzi i Force India.


Jarno Trulli och Timo Glock i Toyota.


Sebastian Vettel i Toro Rosso.


David Coulthard och Mark Webber (skönt avslappnad med en cigg i högerhanden) i Red Bull.


Nelson Piquet jr. och Fernando Alonso i Renault.


Kazumi Nakajima och Nico Rosberg i Williams.

8 comments

Leave Comment
 1. det börjar ta sig ser jag, red bull stiger i populäritet. ferrari är väl i och för sig snygg, man cokså ganska tråkig, eller?
  jag hade nog trott på en kamp mellan red bull och honda om jag ska vara ärlig. tycker hondas är ganska lyckad med de två gröna linjerna. de finns ju också på bilen, tror jag har nån sån bild från presentationerna, på huven eller vad man ska kalla det, framför föraren där. ser riktigt bra ut.

 2. JET

  Red Bull för fartranden och förarnumret. Över huvud taget tycker jag att man borde ha krav på att förarnumret ska vara mer synligt på bilen. Det gillar jag med GP2, alla förarnummer finns på bakvingens sida, vilket gör det mycket lättare att identifiera dem.

 3. det sista är en riktigt bra ide. alltid lite irriterande när det är en situation och man inte direkt får tag i vem som är inblandad. se på hjälmfärg och sånt kan vara lite svårt i farten på tvn.. till och med kommentatorerna har ju inte alltid koll på vem som är vem.

 4. Lisa

  O vilken trevlig omröstning! 🙂

  Enlig min uppfattning är Ferrari klart snyggast (igen!) Stilrent och klassiskt och den längsgående vita linjen i sidan gör att t.om Felipe Massa ser riktigt välbyggd ut. Axelklaffarna med vitt i gör också mycket för att accentuera axelbredden.

  Men Red Bull kommer in som klar tvåa! Snygg färg, inte nedkletat med en massa dekaler och idén med förarnas nummer på overallen är kul och originell.

  Honda? Mja…Racerförare klär inte i ljusgrönt. Tycker jag.

  Fulast? Inga namn nämnda, låt mig bara säga att Kimi lämnade McLaren i EXAKT rätt tid…:-P

 5. This is nice collection of overalls 🙂

  Williams’ are classy. Same as their car livery.

  Renault horrible, same as their car livery 🙂

Leave a Reply