Nick Heidfeld kör sin BMW på Nürburgring Nordschleife

Mellan tävlingarna är det riktig lågsäsong i Formel 1. Inte mycket spännande att rapportera om under dagen. Men tror det kan komma lite senare, det surras om en kompromiss på gång om budgettaket där taket sätts till 100 och inte 40 miljoner dollar.

Men så kom jag på att jag sett en video på någon av våra motortidningars hemsida. Dessvärre tappat bort länken nu, men hittade klippet på youtube. Nick Heidfeld är i Kina och visar upp nya (?) BMW X5 M. Sånt här borde de göra mycket oftare i Formel 1 tycker man. Hur coolt som helst att ta en F1-förare och göra lite bil-reklam och grejer.

Synd bara att Nick Heidfeld inte är hur cool som helst. Helt märklig video egentligen och vem orkar sitta igenom flera minuter och plågas av Nicks engelska..

Då är det ju mycket roligare att kika på en snutt där samme Nick tar sin BMW runt Nordschleife i stället. Inget nytt klipp, men fortfarande coolt.

Boring Nick;

Cool Nick;

4 comments

Leave Comment
  1. så snackas det ju lite om att briatore kanske går i funderingar på att köpa ut renault, efter mönster från brawn. hade nog inte varit någon bomb om renault drog sig ur efter säsongen, det har det ju surrats en del om några gånger. får återkomma om det dyker upp något om det där.

  2. Stefan Alsenmyr

    Hur kan man klippa till en helekoptervy i carousel!!?

    Men han fegkör allt lite… Men det är förståeligt.

Leave a Reply