Quick-Nick tillbaka i Formel 1

c29-2010

Det här är ju inte rykande färskt längre, och diskuteras i tidigare kommentarer; men Nick Heidfeld är tillbaka i Formel 1. Det blev en kort tur som testförare hos Pirelli, men nu har han fått Pedro de la Rosas plats i BMW Sauber (som väl egentligen inte heter BMW längre, eller hur är det?).

F1.com har storyn här. Bytet sker på en gång och Nick är med från Singapore. de la Rosa är erfarenheten själv, men lyckades inte direkt rosa (hrm..) marknaden med sin insats under säsongen.

7 comments

Leave Comment
 1. Johan Thelin

  Yay! Hoppas Nick får chansen att visa framfötterna. Han är ju jämnheten själv. Hade han och Kubica kört en bättre bil 2008 så hade de ju varit lite som Hamilton och Button verkar vara i år…

  • Olag

   Har för mig att det handlar om att den startsumman ett Team måste sattsa slipper dom om dom har kvar BMW namnet. Sen tar dom bort det nästa år så kommer dom undan.
   Tror att det är 50 miljoner.
   Sen har jag hört att det är för Teamet startades senare än anmälnings tiden. Därför behöll dom namnet för att undgå att få vara med.

   Men det finns väll någon klok som vet vad det rätta svaret är.

  • håller med, kan lyfta stallet. de la rosa försvann liksom.. nick är nog stabil och säkert bra för att utveckla bil. men kobayashi har tuffare körstil, tror han plockar de flesta poängen ändå.

Leave a Reply