Är detta bildbeviset på att Nico Rosberg är klar för Brawn GP?

Mats lämnade en kommentar på sista inlägg med en länk som är så spännande så det förtjänar ett eget inlägg. Är detta bildbeviset på att Nico är klar för Brawn GP? Och blir det i så fall tillsammans med Jenson Button?

Sedan tidigare är det ju klart att det blir Rubens Barrichello och Nico Hülkenberg som kör för Williams nästa säsong.

Och apropå Button eller inte i Brawn så har AB en ganska bra genomgång inför nästa säsong här och här.

10 comments

Leave Comment
  • precis det som är frågan! men jag har kikat lite på den och undrar.. ser riktig ut tycker jag. dessutom med hög kvalite, så kunde vara en läckt bild från förberedelser till att han ska presenteras.. men som sagt, svårt att veta. är den fejk så är den grymt snyggt gjord. kul är det oavsett 🙂

 1. Sebastian

  Är rätt säker på att den är retuscherad. Halsen är suddig men kragen är skarp. Syns tydligt på hans högra sida om du förstora något. Hade förväntat mig samma typ av brus som i resten av ansiktet.

  • Lisa

   Huvud – axlarproportioner stämmer inte riktigt heller, huvudet ser för stort ut. Kan tänka mig att man lagt dit “suddet” på bägge sidor av bilden för att dölja detta.

  • ja, egentligen är väl båda kanterna på kragen lite halvsuddiga och lite skeva. där till vänster på bilden ser det ut som att det är ändrat lite. svårt att se dock..

   • Lisa

    Förstorar man rejält blir ansiktet dessutom “pixligare” mycket fortare än kläderna, så bilderna har nog haft olika upplösning från början.

 2. Lisa

  Han får inte bära grejs från nåt annat team förrän hans kontrakt med Williams går ut – och jag antar att det inte blir förrän till nyår. Officiellt, alltså – det kan ju hända att Ross Brawn har givit honom en Brawn-kofta för att han frös… 😛

  Nä, det är med största sannolikhet en photoshop (nätet vimlar av photoshoppade bilder av Alonso i Ferraridress, inte konstigt om Nico fått sig en släng av sleven också) – men den är snyggt gjord!

Leave a Reply