Bruno Senna klar för Campos Meta till nästa säsong

bruno sennaDet här har ju varit klart länge nu, men värt ett ord om ändå. Bruno Senna, välkänd om inte annat så för sitt efternamn,  är klar för nya stallet Campos Meta till nästa säsong.

“The deal with Senna confirms and re-enforces our prime objective of being not only the first Spanish Formula 1 team, but rather the first Iberian-American F1 team. The 2014 World Cup, the 2016 Olympics, and three drivers in F1 – it’s clear that Brazil is coming up.”

Säger Enrique Rodriguez de Castro som är chef för Campos Meta.

Campos Meta har en hemsida som ännu så länge bara består av en bild. Ganska snygg bild, men ändå.. att de inte får tummen ur på sina hemsidor lite tidigare..

Bruno Senna själv har också en hemsida. Men den är lagom seg och ouppdaterad. Däremot är han aktiv på Twitter, men över 35 000 prenumeranter. Snyggt jobbat!

När vi ändå snackar om Bruno Senna kan man ju lyfta upp den här gamla episoden från ett GP2-lopp i Istanbul, som väl var första gången jag skrev om Bruno;

4 comments

Leave Comment
  1. Lisa

    Man får väl ändå ge Campos Meta litet cred som varande det enda av de “nya” som överhuvudtaget har kontrakterat en förare…

Leave a Reply