Caterham CT05

CT05

Några saker bara måste hinnas igenom innan säsongsstarten. En sån sak är inlägg med årets bilar. Varför inte starta med Marcus Ericssons nya Caterham CT05?

Har egentligen mest tänkt ett kort inlägg där man ser hur bilen ser ut. För alla tekniska detaljer kan jag hänvisa till Caterhams hemsida om själva bilen här. Främsta nyheterna just där är väl att det som känt är Renault som levererar motorpaketet och Red Bull Technology som står för växellådan. Ganska pigg den där hemsidan annars. Bland annat massor av bilder att kasta bort tid på att sitta och se på. Och så bjussar de på ett bildgalleri på nya bilen.

Tänker att vi väl får avsluta rundan med bilar med en samlingspost för att utse säsongens snyggaste bil, men tills vidare kan vi ju köra med de där stjärnorna uppe till höger i inläggen för att sätta betyg. 5 stjärnor betyder läcker bil, 1 stjärna inte-så-läcker bil. Så är ju frågan om nosens design ska ingå i en sån omröstning.. men det får den väl göra, även om jag själv mest går på grafiska designen av bilarna. Tänker jag startar med 3 stjärnor för Caterham CT05. Diggar den gröna färgen, och enkla blandningen av grönt och svart. Men ingenting som sticker ut direkt.

Leave a Reply