Alonso skaffar ny bil, en Maserati GranCabrio. Och den är sjukt snygg!

maserati-grancabrio

Det är väl kanske inte sällan jag ser bilar som jag tycker är grymma, och här är ännu en till samlingen. Det är ju något märkligt med Ferrari-förarna, de flesta förarna på gridden har stålars nog att köpa vilken bil de vill, men extra häftigt är det på något sätt med förarna i Ferrari när de väljer bil.

Få stall kan tävla, McLaren håller ju på att lansera sin supersportbil MP4-12C, och Mercedes har ju kört lite Schumireklam för sin SLS AMG. Och det är ju inga tokiga tjänstebilar. Har inte sett något om vad Schumi eller Rosberg kör, men den är ju en bra kandidat. Men annars? Toyota? Renault?

Oavsett, poängen är att Alonso valt en ny privatbil till sig själv. Valet föll på Maserati GranCabrio, inom familjen FIAT.

maserati

maseratil alonso

Vad ska man säga, bilen är sjukt snygg. Kolla in bilens hemsida på maseratigrancabrio.com. Så här beskriver Maserati Alonsos val på sin hemsida;

The Spanish driver has chosen for the GranCabrio elegant fixtures, preferring a darker shade for the exterior in combination with two-tone upholstery for the interior. Grigio Granito is the colour of the body, while the interior has a combination of Pearl Beige and Bordeaux leather, matching a soft top of the same shade.

 

20 comments

Leave Comment
 1. Erik R

  Jag kommer osökt att tänka på när Jenson Button fick sitt första F1-kontrakt med Williams BMW. För att fira sin nya status som världsstjärna (och nya inkomst) gick han och köpte en ny privatbil – en Ferrari.

  BMW var inte alltför glada. Resten av F1-världen var mest upprörd över att han hade köpt en BEGAGNAD bil… 🙂

 2. håller förresten på att utforska twitter lite. det är lite bakom kulisserna ännu.. startade se på det sent i går natt.. men har inte kikat på det seriöst tidigare. det är ju ett bra vektyg för att blanda nyheter med lite annat kort smått och gott. så nog värt ett försök. här borta håller jag på http://twitter.com/f1bloggen. någon här som kör mycket med twitter och har erfarenheter från det att dela?

  • Johan R

   Färgerna på interiören skär sig rejält med Ferrari-overallen. Men han kanske inte tänker ha den på sig när han är ute och åker privat…

 3. Pat

  Bara ett litet inlägg, Maserati infår i Fiat Group så gör även Ferrari, således är både Maserati och Ferrari Fiat ägda…

 4. Ollad

  Det ser lite töntigt ut när en så liten kille kör en så stor bil. Ser ut som en 15-årig biltjuv som kör. Speciellt när han dessutom har keps.

Leave a Reply