Ferrari går som tåget


Ferrari och Kimi Räikkönen och Luca Badoer är i Bahrain och testar, och det går undan. Under dagens test ska Kimis tid varit två sekunder snabbare än förra årets Grand Prix där.. Kimi gjorde för övrigt ett Grand Prix Simulation enligt autosport, alltså nästan 80 varv. Toyota är också på plats men har minst sagt svårt att hänga med. Glock snabbare än Trulli idag.

Bilden? Ingen aning om vad det är. Hittade den på något forum för ganska länge som och sparade den, tror kanske det var via norska formel-1.no (jepp, det var det). Någon som vet vad det är, och är det Kimi bakom spakarna?

8 comments

Leave Comment
 1. Lisa

  Etersom tåget har nummer 5 och Vodafonedekaler är det troligtvis F2006 och det är hr Schumacher bakom spakarna. Snyggt photoshopjobb! 😉

 2. aha, bra tänkt! det ser ut som att ferrari-loggan inte är en häst, men något annat. men kan inte se vad det kan vara. en elefant på bakbenen? men varför det i så fall..

 3. Lisa

  “The prancing elephant”, har du aldrig hört talas om den? 🙂

  Det ser faktiskt ut som en elefant, jag antar att det är för att tåget är litet maffigare än en vanlig Ferrari?

  Kul också att de har ändrat Bridgestoneloggan till “Railstone”.

 4. helt sant, jag hittade ursprungsbilden på forumet också, den ligger ute på imageshack där man kan se den något större;
  http://img236.imageshack.us/img236/2745/ferraritrenbga6.jpg

  där ser man tydligt att det är en elefant på bakbenen.

  men! via lite googlesök kom jag in på en spansk blogg, http://www.kinexy.com/ferrari-no-quiere-perder-el-tren där ser man en adress på bilden, till en rysk sida, http://render.ru/.

  det verkar vara någon slags designfirma som gillar att göra ferraribilder i photoshop. har sökt lite, men ännu inte hittat tåget där.. ska leta vidare och se om jag kan hitta mer.

  discreet står det ju också på tåget, vad är det för något?

 5. Lisa

  Jo, efter litet googlande:

  Discreet är en 3D mjukvara, antagligen programmet killen använt för att göra bilderna. Så inget att göra med Ferrari, således.

  (blev mycket pladder dethär..)

 6. wow, snyggt jobbat! grymt snygga!
  det får bli en post om det i morgon. (och håller på att leta efter plugin till wordpress som gör kommentarerna lite lättare att läsa, nu är det ju bara en röra här.. kommer inom kort förhoppningsvis!)

Leave a Reply