Ferrari publicerar märklig lista över möjliga ersättare för Felipe Massa

Ärligt talat kan jag inte förstå mig på Ferraris webb-team som sätter ihop nyheter. De flesta är av rent saklig natur och berättar om sporten osv. osv. Men så ibland dyker det upp märkliga och vad som verkar ogenomtänkta inlägg. Sist var det ju om att alla andra stall var så dumma när Schumi inte fick testa, och innan dess hoten om att hoppa av sporten.

Nu är det dags igen för ännu ett lite märkligt inlägg. Ferrari gör en lista över tänkbara ersättare för Felipe Massa. Det ska väl vara tänkt att ha lite sån där glimt i ögat, men jag får bara känslan av att de försöker leka Red Bull och att de inte lyckas..

Så här ser listan i alla fall ut och det här är vad de skriver på sin hemsida;

Waiting list

It might not be the best season for the Scuderia Ferrari Marlboro, but the possibility to drive one of the Reds must be very appetising, at least when one considers the number of drivers, who have been brought up by the media and the fans and even by some of the drivers themselves as candidates for Felipe Massa’s F60 number 3, without even considering some suggestions from the afterworld…
The list is so long that almost every letter in the alphabet has a corresponding driver…but let’s see the details:

A as in Fernando Alonso
B as in Jules Bianchi, Mirko Bortolotti and Sebastien Bourdais
C as in David Coulthard
D as in Anthony Davidson
F as in Giancarlo Fisichella and Luca Filippi
G as in Marc Gené
H as in Nico Hulkenberg
K as in Robert Kubica
L as in André Lotterer and Vitantonio Liuzzi
P as in Nelson Piquet (Jr.) and Giorgio Pantano
R as in Valentino Rossi and Davide Rigon
S as in Takuma Sato and Bruno Senna
T as in Jarno Trulli
V as in Jos Verstappen
Before anyone feels offended we want to underline that we have the highest respect for all of these drivers and we apologise also in the name of those who brought up their names to those who haven’t been mentioned, like Lewis Hamilton or Jenson Button, but there’s always time for some fresh ideas.

Är det hela tänkt att sätta press på stackars Badoer som “hånas av alla” enligt AB och redan är fel man i rätt bil?

7 comments

Leave Comment
 1. Erik R

  Nja, det är nog mest menat som en känga åt alla tabloider som varje dag presenterar en ny förare som enligt en “säker källa” ska ersätta Massa.

 2. Kenneth

  härligt daniel!! alla utom du fattar det är ironi! =)

  sen gillar jag:

  “Men så ibland dyker det upp märkliga och vad som verkar ogenomtänkta inlägg. Sist var det ju om att alla andra stall var så dumma när Schumi inte fick testa, och innan dess hoten om att hoppa av sporten”

  ska du välkomna dom in i klubben daniel?

 3. att det är ironi är väl helt uppenbart kenneth? vad får dig att tro att jag inte tolkar det som att de prövar att vara roliga på alla skvallerspalters bekostnad? min poäng är att de inte klarar av det, det verkar som sagt att de försöker sig på en red bull här, men till och med stela mclaren är ju bättre på det än ferrari.

 4. Alltså. Nog för att jag är Ferrarifan, men det här. Vem sitter och gör en lista över tänkbara kandidater till stallet? Coulthard har ju slutat. Verstappen har nog sett sin tid, Trulli skulle jag nog inte tro att de vill ha osv. De ända tänkbara förarna jag ser här är Kubica och Rossi, men hela idén känns ju bara fånig faktiskt.

 5. david

  wow coulthard hoppas han får platsen är ett
  coulthard fans rätt igenom. Men inte så troligt han får köra.

 6. FINNPWRUSA

  Hulkenberg är inte helt omöjligt, Häkkinen kunde varit med… Skomakarn nämnde de inte… och Sir Williams??? ;o)

Leave a Reply