7 comments

Leave Comment
 1. Wag The Dog

  Jag fattar inte riktigt hur dom tänkt? Hoppas nån tänker förklara ojämnheterna. Jag kanske lär mig tycka om den?

 2. Calle

  Känns väldigt märklig. Ser framför mig hur de två som fått ansvaret sitter på kontoret natten innan deadline med tomma blickar och ett vitt fönster på datorn. “Amen fan, vi kör en fyrkant där å så får den gå ihop med den, å titta där kan vi ju få plats med märket”

 3. Calle

  Här har vi det: “Ma l’inferno, noi facciamo una piazza in cui l’ordine può andare con esso, e guardate dove siamo in grado di adattarsi naturalmente con il marchio”

 4. Boost

  De skippar streckkoden men istället för de in en röd triangel som ännu mer för tankarna till ett Marlboro-paket, eller ett halvt paket i det här fallet. Därefter väljer de svart text på vit bakgrund istället för svart med vit kant på rött, även det mer likt Marlboro-logotypen. Resultat: SF-logotypen är ännu mer likt ett Marlboropaket. Jag undrar om någon kommer att reagera…

  Själv bryr jag mig inte ett dugg om cigarettreklam i motorsporten. Jag skulle aldrig slösa mina pengar på att andas in tjära och annan skit i lungorna.

 5. canon eos 600d kit

  Detta är mycket true.I förlorat min vikt bara gjort förändringar i livsmedel, varvid alla vegetariska och av låg Carb Det hjälpte mig mycket och jag föreslår att alla

Leave a Reply