Ross Brawn lämnar Ferrari och går till Honda.

Honda har just publicerat ett pressmeddelande på sin hemsida att Ross Brawn går till Honda som teamchef, Team Principal, efter 10 år som teknisk direktör på Ferrari. Brawn jobbade nära Michael Schumacher och har setts som en av faktorerna till framgången under hans år i teamet. Första dagen på nya jobbet är den 26 november i år.

Samtidigt har det rapporterats att sportslig direktör Stefano Domenicali tar över Jean Todts roll som Director of the Gestinoe Sportiva, vad det nu egentligen är i Ferrari. Fortfarande är det oklart om Todt får en ny roll i teamet. F1.com har storyn.

2 comments

Leave Comment
  1. bipen

    Det var vad Honda behöver. Skall bli mäkta intressant att se hur och om det kommer att avspegla sig resultaten framöver.

  2. tror absolut det samma. man ska inte döma ut honda enbart för senaste säsongen. säsongen innan körde de riktigt bra, minns inte hur många poäng de fick ihop,men en hel del. så med brawn i teamet, lite bättre bil och två bra förare (rubens har ju rutin i alla fall..) så kan 2008 bli riktigt spännande.

Leave a Reply