Video: Nicky Hayden klår Massa och Alonso i is-gokart. Alonso kraschar..

Alldeles för mycket att göra på jobb just nu för att få till ett längre inlägg, men här är en riktigt kul video från Ferraris Wrooom-evenemang de arrangerar nere i Italien. De samlar sina förare, och en massa andra folk, och har kul i snön helt enkelt. Och den där is-gokart-tävlingen ser sjukt kul ut.

Dessvärre inget ljud på videon, där Nicky Hayden slår både Massa och Alonso. Alonso får ge sig i sista kurvan in mot mål..

Några foton;
2010 Wrooom - F1 and MotoGP Press Meeting

2010 Wrooom - F1 and MotoGP Press Meeting

8 comments

Leave Comment
  • Lisa

   Hehe ja det är väl typiskt dendär MS… 😉

   Fast deras förutsägelse att det kommer att bli fler krascher dem emellan är trams, bägge har kämpat otroligt hårt mot varandra åtskilliga gånger förr utan att krascha en enda gång. De är bägge alldeles för duktiga för sådana pinsamheter – även om MS har litet kamikazerykte från förr så skötte han sig alltid perfekt mot Alonso. (ja, utom då när han parkerade, förstås…)

    • Lisa

     Det goda i det hela är kanske att hur mycket folk än piper om hur illa MS än betedde sig på 90-talet så ser jag hellre MS mk 2000 och framåt.

     Och iaf i hårda kamper mot Alonso har han varit 100% renhårig (-parkering) och det ska han ha credit för.

 1. Sebastian

  Är inte det här årets cop-out…

  http://www.autosport.com/news/report.php/id/80950

  Allt annat än konstruktörs-VM för Ferrari nästa år är ju fiasko. Alonso bör ju dessutom vinna förar-vm, men gör någon annan riktigt bra ifrån sig så är väl en andraplats ok.

  Ferrari avbröt utvecklingen av årets bil för att leverera det bästa till Alonso nästa år. Och Alonso hyllas som den bästa föraren just nu och en som verkligen vet hur man utvecklar bilen. Vinner han inte direkt så är det ju total katastrof. Skulle han dessutom få pisk av Massa… Åh andra sidan, vinner han så är han ju störst 🙂

Leave a Reply