Force India F1 (suck.. det är faktiskt deras riktiga namn) visar ny logo

F1-teamet med det sämsta namnet, Force India, formely known as Jordan, Midland och Spyker har visat sin nya logga. Om det nu blir den som får stanna under säsongen. Ännu har jag inte lyckats hitta någon hemsida till teamet, men en kul sak är att om man skriver in adressen forceindiaf1.com så kommer man till en tom sida med rubriken “Kingfisher training Academy”. Vet inte helt vad det är, men flygbolaget Kingfisher ägs ju av teamets ägare..

Några olika bilder på loggan finns utlagda på youtube-liknande bildtjänsten photobucket. Hela loggan här, en bild på loggan på bilen här och själva bilen man nu testat med här. Får väl bara hoppas på att det inte förblir Toyota light framöver också. Spykern var ju snygg, ta tillbaka orange!

4 comments

Leave Comment
  1. bipen

    Visserligen är det ganska likt Toyota men rött och vitt är snyggt. Däremot tycker jag helorange som Spyker inte är snyggt. Det beror kanske på att jag fick en överdos av brunt, grönt och orange på 70-talet.

  2. haha, jo, och orange har väl varit lite väl poppis som man säger de senaste åren.
    rött är helt klart snyggt, men vitt på en racingbil? nä, det blir för intetsägande. vad med svart? det är inget team som har tagit. och grön är ju riktigt snyggt. jag diggade alltid jaguar på grund av färgen.

Leave a Reply