Alonso i stort sett klar för Honda. Skriver pålitlig tysk tabloid..

Enligt tyska sportbild.de, som är nån slags sport-klon till tyska News of the World-tabloiden Bild, så är Alonso i stort sett klar för Honda inför nästa säsong. De har tydligen från en säker källa att Alonso ska ha tillbringat en hel dag i Honda-fabriken i Brackley och skall bland annat gjort ett så kallat sits-prov. Testat ut ett säte gissar jag. Den som gör det har i stort sett skrivit under säger en insider till tidningen. Honda har ju tidigare gjort klart med Rubens Barrichello och Jenson Button. Enligt tidningens kontakter skall det därför lösas en plats genom att Rubens får gå till dotterteamet Super Aguri. Lite spännande rykte, tror det när jag ser det på f1.com..

4 comments

Leave Comment
  1. Mavin

    Hehe ja men det vore kul om Honda lyckades lite bättre det här året och med en toppförare så kanske dem kommer längre

  2. Mavin

    hehe j det tror jag säkert dem har. Sk bli intressant och se vilka andra förare som kommer att ta plats i de olika stallen. En del hävdar att Alx Danielsson är på gång till Red Bull men man vet ju aldrig, han har ju kört en del Reanult så det vore ju kul om han hamnade i något stall som har lite konkurrenskraftig bil iaf.

  3. ja vad händer egentligen med alx, var ju massa snack från hans sida för några veckor sen. men nu inte ett knyst.. men om han får någon plats nån stans i red bull.. nja.. fast hade ju varit kul.

Leave a Reply