Honda RA108 är här.


Honda har ju redan varit ute och testkört med nya bilen, men idag presenterades den på huvudkvarteret borta i Storbritannien. Det mest spännande var ju vad som skulle hända med jordgloben, och det blev.. en halv jordglob kvar? Nya bilen är vit med lite kartbitar kvar på bakre delen. Hondas hemsida finns på hondaracingf1.com. motorsport-total har börjat få in bilder på sitt galleri. Kolla in en snygg på den nya bilen här front-sned. Och här visar pojkarna upp sina nya Star Trek-kostymer (och sponsrade klockor ser det ut som).

Det något märkliga är väl kanske att man skrivit “Earthdreams” på bilen, men det är uppenbarligen inte kopplat till en egen ny hemsida. earthdreams.com, som nog kommer få uppleva ett skutt i besöksstatistiken i dagarna, är ett gäng healers som använder drömmar för att hela sig själva och andra. Enligt hemsidan..

6 comments

Leave Comment
 1. på sin hemsida skriver honda nu att;

  But this is just the start, Honda also announced today that Myearthdream is evolving to earthdreams. Earthdreams’ mission is to harness the power of dreams by supporting and empowering inspirational projects that have a positive impact on the world around them.

  men inga direkta nyheter vad det betyder att myearthdream utvecklas till earthdreams. hemsidan är i alla fall tagen som sagt.. lycka till med healingen nu.

 2. Helarna får nog en funderare varför detta ökade intresse. Funderar på namnet earthdreams och Honda. Kan det ha en anknytning till F1 stallens nya miljöpolicy?

 3. ja, miljöpolicy och miljöpolicy… mycket snack om det där, men hjälper ju inte bara att måla bilen lite grön.. honda borde ju ha kalasläge att göra reklam på sina vanliga bilar att man tar teknologi från formel 1 för att göra dem mer effektiva och sånt, men verkar ju inte som att det är fallet.
  men visst, miljö är inne i formel 1 för tillfället.
  de har ju i alla fall lyckats ta bort de där varven under kvalet så man bara brännde bensin tidigare..

 4. börjar gilla den nya hondan ju mer jag ser på den.
  de två ränderna på fronten är riktigt snygga. och den röda färgen som ses runt förarplatsen är snygg. i alla fall på bilderna nu. osäkert om det blir så snyggt ute på banan sen. vita bilar har en tendens att se smutsiga ut ganska fort..

Leave a Reply