Lola sista stall att anmäla sig till nästa säsong tillsammans med gamla March

En sak jag inte förstår är de som redan anmält sig, som Litespeed som var det första stallet, de räknar ju med budgettak på 40 miljoner dollar. Men senaste dagarna är det ju snack om 100.. hur funkar det?

Oavsett, sista stall att anmäla sig blev som väntat Lola. Mer oväntat är att gamla stallet March också verkar sökt om en plats nästa år. f1-live har haft storyn ute under dagen.

Stallet grundades av ett gäng där Max Mosley ingick och Met står för Mosley. Eller Max. Mosley gissar jag. Stallet har inte tävlat på många år, läs mer om stallet på wiki. Marchives marchives.com är också en grym resurs på stallet. Läs mer, också om Ronnie Peterson (han körde ju runt med den där “Tea Tray”-bilen ett tag från March, där.

Vid sidan har Lola och March har ju sedan tidigare amerikanska Team USF1 anmält sig, där skriver AB att svensken Niclas Jönsson blir testförare.

Slutligen har svenske Sebastian Hohenthal gjort debut i nya Formel 2-serien, mer länkar till vidare läsning på F2bloggen. 0 poäng efter första racet, men i morgon är det dags igen.

Mer i svensk media (AB).

Leave a Reply